Buuu!

Ja buuu o bää för er besökare, lite får ni allt ta åt er när ni är så dåliga på att ge lite feedback här numera. Visst finns det några som sätter ett avtryck då och då - det uppskattas så! Har tyvärr kännt mig lite oinspirerad på att dela med mig när det är såpass många unika besökare dagligen och så få kommentarer.

Kanske får man tänka hur man ska ha det med bloggen framöver.

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag känner mig liite träffad. :) Har varit dålig på att kommentera det sista, men det är för att jag är helt däckad av att börja jobba igen, men ska skärpa mig!



Måste dock säga att magen är så fin. Gud vad jag längtar tills det är min tur att få mage...



KRAM

2010-08-24 @ 19:55:32
URL: http://langtaneftertresamhet.blogspot.com
Postat av: Pi

Känner mig såklart träffad. Jag skrev ett inlägg om detta för inte så länge sedan i min egen blogg. Ibland har man helt enkelt mycket att göra, och ibland mäktar man inte med mer än sin egen situation. Tror det där kommer och går för oss alla. Vi får se hur mycket du själv bloggar i februari nästa år :-). Skämt åsido, visst är det roligt när man får kommentarer på sin blogg! Kan tänka mig att du som gravid verkligen känner att du har saker att dela med dig av, ungefär som de som fått barnbesked för att adoptera. Och ni är ju faktiskt med om det största i livet - inte undra på man vill "prata" med andra om det! Jag ska försöka skärpa mig kring kommentarer. Ha det gott!

2010-08-24 @ 20:18:00
Postat av: Emma

Nejje, sluta inte blogga för tusan. Man är ju skitnyfiken på hur allt går...och man får jättedåligt samvete när du skriver så där. Man är ju inte världsmästare i kommentarer.

Nu har jag slutat jobba och har mer tid när jag läser igenom alla bloggar så nu får det bli skärpning! =)

2010-08-25 @ 08:29:31
URL: http://eg84.blogspot.com
Postat av: Sara

Det här blir min första kommentar någonsin till en blogg. Hoppas du vet hur kul det är att läsa om hur det går för dig! Snälla sluta inte blogga!

2010-08-25 @ 08:59:15
Postat av: carlan82

Jag känner lika dant. Bra att du tar fram piskan på dem.



Hoppas att allt är bra med dig och lill skrutt. Jag har kämpat på toaletten hela natten. Kommer åt båda håll. Är rädd att det är min sjukdom som gått igång igen, ulcerös colit. Inte direkt vad man behöver när man ska göra insemination imorgon.



Kan inte tänka mig hur jobbigt du har som har jobbigt hela tiden med din blåsa.



Sjukis kramar

2010-08-25 @ 14:26:38
URL: http://reproduktion.blogg.se/
Postat av: Erika

Jag känner mig träffad! Jag är JÄTTEdålig på att kommentera. Dock går jag in på din blogg dagligen! Du skriver så bra, och jag själv sitter med en liten tjej på snart 7 månader som kom till oss via IVF efter nästan 8 års längtan! Jag ska försöka bättra mig!!!

2010-08-26 @ 08:03:03
Postat av: MDB

Du får inte sluta skriva, snarare vill jag att du ska skriva mer! Tycker att det är väldigt intessant eftersom jag snart "kommer ikapp" de veckor som du skriver om.



Den senaste tiden vet jag med mig att jag varit dålig på att kommentera, och jag skyller på att mitt allmäntillstånd varit lite dåligt. Ska skärpa mig!

2010-08-26 @ 12:57:17
URL: http://minadrommarsbarn.blogspot.com/
Postat av: Jenny

Tack för hoppet!:P Det behövs verkligen!



Måste hålla med dig angåenden kommentarer, lite trist när man jämför antal läsare till hur få kommentarer man får. Man vill ha lite koll på vilka det är som får ta del av den mest privata delen av ens liv.

Jag hoppas iallafall att du fortsätter blogga! Vill verkligen fortsätta följa din graviditet och resten av lill*ns liv!:)

2010-08-27 @ 22:45:32
URL: http://abigpart.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0