Lite shopping

Idag var vi ut på shoppingtur med blivande mormor, mormor ville gärna köpa något och sprang in på BR Leksaker. Jag själv stod i KappAhls kassakö för att betala de små söta skorna jag hittat tidigare, men inte köpt. De kostade 69,50:- så gick förbi där och då fanns det bara dem kvar i rätt storlek - ödet helt enkelt!


Får nog plats med varma sockor i med, säkerligen inte så praktiska när de är så små - men ändock, inga stora summor och jag kunde inte låta bli. Blir att försöka sticka upp ett lager med bebissockor också i varmt ull.

Blivande mormor då? Jo hon hittade vi inne i butiken i färd med att botanisera bland alla sängmobiler. Så lillskrutts säng är mer eller mindre komplett nu! Sängmobilen var jättesöt! :-)

En mobil med får, ko o gris som cirkulerar till sången man skruvar upp - och i själva blomman är det en spegel. Kanske kan bli intressant för lillskrutt framöver? De brukar ju gilla att hitta sig själva i speglar.

En sväng in på ikea, massa folk. Mormor ville så gärna köpa en bilmatta så det blev en sådan med. Hejdade henne på flera saker under våran shoppingtur - lillskrutt kommer bli en bortskämd en ;-)

Och så blev det en skötväska, ja - det är väl egentligen inte en men vi kommer använda den som en iallafall. Vet flera som gjort likadant och den funkar finfint! Den är köpt på Stadium för ynka 99:- (Point Zero)

Bild lånad från www.stadium.se

Kommentarer
Postat av: Tina

Ja den där väskan passar utmärkt som skötväska, vi har den ju än och har haft i snart 3 år. :-)



Ja det kommer stt bli en bortskämd liten skrutt det där. ;-)

2010-08-21 @ 21:24:00
URL: http://tiniwnisen.blogg.se/
Postat av: Emma

Vilken shoppingrunda =D Finfina saker verkligen. Skorna kan man ju dö för!

2010-08-23 @ 08:51:20
URL: http://eg84.blogspot.com
Postat av: Sara

Vilka jäkla söta skor!

2010-08-24 @ 19:53:19
URL: http://langtaneftertresamhet.blogspot.com
Postat av: Camilla

Tack för tipset med skorna, blir nog sådana till Alice i vinter. De var jättesnygga! :-)

2010-08-25 @ 08:15:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0