Shoppingtur

Får ju krupp av att bara vara hemma, och tänkte att vi kunde åka iväg till ICA Maxi strax innan stängningsdags för att slippa så mycket folk - så kunde jag få mitt godis. Sedan kunde vi även vara lite nyttiga med mammas begravning och fixa lite saker till den samtidigt.

Gjorde oss iordning och fick Mileon nerknölad i babyskyddet, stackarn verkligen försvinner i både overall och bilstol! Han knorrade ett tag men somnade i bilen, han verkar gilla det iallafall. Sen byta från stol till vagn, premiärturen med andra ord! Hade han bara i fleeceoverallen på en fäll i mjukliften och det räckte gott o väl, knäppte upp overallen inne i butiken. Av med yttermössan och behöll den tunna på. Han sov så gott genom hela affären.

Tillbaka i bilen var det mer protester att knölass ner i bilstolen igen, men han lugnade sig när vi kört en stund. Så vår första tur gick ju fint, vi har ju åkt fram o tillbaka mellan hem o barnklinik några gånger dock. Men det räknas ju inte riktigt ;-)

Vagnen slukar hela bagaget. Mileon sitter i babyskydd bak. Så all packning fick vara i baksätet. Och jag trängde in mig där fram brevid maken som körde. Har en känsla av att det blir knöligt med storshopping hädanefter så länge vi har vår lilla kombi och har med oss vagnen.

Kommentarer
Postat av: Sara

Mysigt med premiärturen med vagnen!

Vi har inte heller en sån stor kombi, men när vi åker och handlar så lämnar vi vagnen hemma och bär lillan i bilbarnstolen som vi sedan sätter i en kundvagn på affärn för då har vi hela bagaget till att lasta det vi handlar, ett litet tips bara :-)



Kram

2010-12-19 @ 10:47:59
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/
Postat av: Emma

Men det verkade ju gå bra på premiärturen, vad härligt =D

2010-12-19 @ 12:23:25
URL: http://eg84.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0