Kläder, kläder, kläder

Fick ett ryck för någn helg sedan och samlade ihop alla kassar med kläder man har undanstoppat, det var nyttigt att göra det för att sortera upp allt i storleksordning på bordet så man fick en överblick vad man egentligen hade i storlekarna. Det är väldigt fattigt med kläder i 50-56 än så länge - sedan har man väldigt utspritt, lite i alla storlekar.
Det mesta är ju införskaffat på de två klädbytardagarna jag varit på, sedan har jag grävt i systersonens urväxta garderob - lillskrutts blivande mormor har köpt lite, och så är det våran lilla påse vi köpt på oss de kläder vi verkligen velat haft till vårt kommande barn - flera år tillbaka är vissa inköpta! :-)



Bordet ser inte inte så imponerande ut men det är en hel del ändå - för att inte varit ute och köpt något direkt själv än.



Och de få klädesplagg vi köpt själv som jag ville föreviga innan de slängdes in i klädhögarna:

Söt liten cuba-keps med morrande bulldog, inköpt Åhlens för många år sedan. Turkos Gangstarhaklapp, vit/röd randig luva, svart/grå mössa - Gangstar, grå mössa med skinnimitationsstjärna - Gangstar. Tre t-shirtar inköpta i Thailand märkeskopior. Dubbelt set långärmade bodys H&M.



Gangstar - turkos t-shirt, mönstrad pyjamas och svarta stjärnbyxor.



Gangstar grön långärmad body, bruna manchester jeans, bruna mjukisbyxor, Gangstar huvtröja  och Name it jeans i baggystil.

Kommentarer
Postat av: Tonci

Väninnor till mig som redan har fått barn sa att det inte var värt att köpa för många kläder i storlek 50-56 för att barnen hinner oftast knappt ha dem på sig.

2010-07-02 @ 20:13:31
URL: http://vivillockshabarn.blogspot.com/
Postat av: Jenny

Vad mycket fint! :) å vad mysigt att sitta o sortera o planera vad mer som kan tänkas behövas.. vill också.. Njut åt mig å är du snäll!:)

2010-07-02 @ 20:54:56
URL: http://abigpart.blogspot.com
Postat av: Camilla

Vad mycket fina kläder du har redan :-)



Och små små strumpor kommer ;-)

2010-07-04 @ 08:24:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0