Medaljens baksida

Jag har tagit det mesta, eviga rännandet på toaletten - vissa perioder har man nätt o jämt kommit ut från toaletten innan man känner att det trycker på igen ;-) Men det har lugnat sig, sedan kom illamåendet med världens kraft och efter någon vecka blev det Lergigan och man orkade med återigen men man gick alltid med smått illamående i bakgrunden. Sedan tröttheten. Och ischiasen. Och nu.. foglossning! Jag skyllde på ischiasen men detta blev tyvärr så genomskinligt till slut. Nu får jag tänka på hur jag sitter, hur jag går, hur jag ska resa mig upp osv. osv. Allt för att slippa onödigt slitage och få sota för det.

Nu i helgen har vi varit upptagna med att omstrukturera, sovrummet blev nedflyttat för att slippa onödigt spring på nätterna ner till toaletten - dessa trappor..


Idag blir det inte så mycket vila heller, ska iväg på apoteket och hämta ut ny Lergiganburk, köpa mig större bh'ar (ja, de nyköpta C-kuporna växte jag ur på ett par dagar!) så nu blir det att leta D-kupor. Jag är ju så liten runt om, så hoppas det inte blir så svårt ändå. Och rullgardiner till vårat nya sovrum.
Sedan ska det handlad mat och så är det saker här hemma som ska ordnas, sådant man inte annars hinner med i veckorna.
Får ta de lugnt och lyssna på kroppen så gott det går trots min to-do-lista.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag tycker så synd om dig att du redan har fått foglossning :-(



Oj!! Redan D :-o Undra vart det kommer sluta ;-)

2010-06-20 @ 19:47:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0