Slutar aldrig förvånas

Fick idag nys om en tråd på FL om är för eller emot "konstgjorda" befruktningsmetoder, satt och läste en stund gapandes av somliga svar.. Att vi som har svårt att bli gravida på egen hand var dem som hjälpte till att överbefolka världen genom att "utsätta" sig för ingrepp för att bli gravida trots naturen sagt sitt. Ja, ännu mer debatter var det i den tråden men man ids inte till slut att läsa - om ens lämna ett svar.

Blev arg över att någon ens startat tråden, någon som inte unnar andra egna barn. Nej, man ska då adoptera om man nu vill ha barn. Det är antingen eller tydligen.


Idag har varit en relativt bra dag med inte så mycket yrsel och illamående. Desto mer hunger ;-) Rätt roligt att se hur magen ändrar form under dagens gång. På morgonen är den platt och ökar successivt putet - mot kvällen är den jättespänd och "stor" i jämförelse med morgonens mage. Tarmarna förstås, men man blir lite mallig och klappar magen lite ändå - trots man vet att det inte är filuren där inne som tar platsen just nu. Den lill* är ju bara som en ärta ännu, men växer 1 mm/dag nu så det ska bli spännande och se hur det står till där inne om 2 veckor och 5 dagar!

Klart jag är lite besviken att få vänta, men som ni skriver (tack!) så blir det desto tydligare när vi väl får se. Jag är ju så otålig och nervös, vill se om det finns något där inne? Ser allt bra ut? Ja, frågorna är många..

Kommentarer
Postat av: yevonde

Jaha ja. Men i såfall kan vi ju lägga ner sjukhus överhuvudtaget, för bryter man armen ska den ju läka själv, och ifall man får cancer så är det väl också naturens sätt att skära lite. Fy vilken trist attityd, och den som startade tråden har antagligen inte upplevt ofrivillig barnlöshet själv. Nej du, strunta i det där :) verkligen.

Postat av: Tea

Jag läste precis en blogg som skrivit om samma sak. Det är uppenbart att det är människor som inte har problem att få barn eller inte vill ha barn som skriver.

2010-05-15 @ 10:17:26
URL: http://langrean9manader.blogspot.com/
Postat av: Emelie

Fast skehamn som startat tråden är ju för ivf och inte mot, kommer ihåg flera trådar som är startade av den användaren mycket etik omröstningar..

2010-05-15 @ 12:04:07
URL: http://kronsten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0