Dåligt!

Ringde mvc för att checka av med föräldrautbildningen, men den blir inte av imorgon som det var planerat - då den andra barnmorskan som ska vara med o hålla i det hade fullbokat. Så första träffen blir 8 December! Galet, för dem har knappt funderat hur dem ska lösa när de andra träffarna ska vara - och så kommer jul o nyår där emellan. Tjena liksom..

Må det vara många par som väntar i februari i den grupp vi ska vara i - men vi som ska ha i januari då? Vi hinner knappast fullgöra utbildningen. Nä, uselt planerat iallafall. Man blir inte direkt förvånad gällande min barnmorska, har inte koll på något..

Ska ringa BB för att boka in oss på rundvisning också, det har jag helt glömt bort!

Kommentarer
Postat av: Nina

Tråkigt med ovetande barnmorska...om det är någon man ska känna sig trygg med, så är det väl hon?! Rundvisning på BB, vart får man det? Trodde det var stängt för alla som inte var där för att föda..? Men det kanske bara e här ikring.. :)

2010-11-23 @ 11:14:47
URL: http://ninairmeli.blogg.se/
Postat av: MDB

Vad tråkigt att det är så oplanerat. Själv har vi en träff i utbildninge som är 28 dec, tur att vi inte åker bort över jul...

2010-11-23 @ 20:48:20
URL: http://minadrommarsbarn.blogspot.com/
Postat av: Anna

Vi hoppar sista gången på föräldrautbildningen nästa vecka, de flyttade den från kvällen till morgonen vilket inte funkar för mannen :(



Jag lever, bara sjukt orkeslös och dålig på att uppdatera bloggen och kommentera andras. Vad underbart du lade ut vad du ska ha i bb-väskan, här ska jämföras med egna listan (listmänniska jag med). Vi har varit och hämtat barnvagn och babyskyddet i dagarna, går och drar och klämmer lite utan att riktigt förstå hur nära det är nu ;)



Kram

2010-11-24 @ 09:16:40
URL: http://mijaqi.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0