Dravel

Det är mindre än två veckor kvar nu till tillväxt ultraljudet, jag är nyfiken på hur pass stor lillskrutt beräknas vara och bli. Tänker bara mer och mer på honom, hur livet kommer te sig när han anlänt.

Sedan är ju frågan om det blir normal förlossning eller kejsarsnitt? Det kommer utredas efter TUL. Hur som, kommer han ju ändå ut. Men tänker mer och mer på det också - jag vill ha säkra besked om det är möjligt med vaginal förlossning, att bli snopen efter man kämpat med värkar efter värkar - och på målsnöret visar det sig vara för trångt ändå och det blir akut kejsarsnitt - nej det är jag inte så sugen på.

Blir det kejsarsnitt kan det även bli att han anländer till världen redan i år! Sjukt att tänka så, då känns det ännu kortare.

Och snart får vi hem vagnen också, måtte den inte sluka hela bagageutrymmet ;-) Skämtar om det här hemma efter babyskyddsprovningen, lilla familjebilen är ju verkligen i minimått på alla dess vis gällande att installera en bebis i. Så blir väl inte särskilt förvånad att hela utrymmet bak kommer tas upp med vagnen där. Åker vi iväg till fjällen/semester får vi ta o hyra takbox för att få med oss allt när vi är tre.

Kommentarer
Postat av: Susanne

Förstår att du vill veta. Man vill ju förbereda sig mentalt så långt det är möjligt. Och kämpa och kämpa för att sedan få lov att göra snitt är ju inte alls något man vill. Men som sagt, ut kommer han, på något vis. :)

Kram!

2010-11-04 @ 20:00:06
URL: http://cocosflinga.wordpress.com
Postat av: MDB

Skönt att få ett besked om det blir kejsarsnitt eller inte, klart man inte vill gå och ladda för en vaginal förlossning om det ändå inte är möjligt.

2010-11-04 @ 20:11:23
URL: http://minadrommarsbarn.blogspot.com/
Postat av: Nina

Ja det ska bli grymt mysigt:) Gött å flyta runt i fin inredning;)

Förlossningen ja...tycker precis som du. Vill verkligen vara med om detta, längtar nästan till förlossningen. Hoppas på en vaginal och se vad min kropp egentligen kan klara av (är en sån där tävlingsmänniska, som gillar att prestera, och det BRA!). Sen var det som min BM sa på föräldrakursen idag, blir det akut kejsarsnitt, så är det inte mkt att göra. Man kommer vara nöjd bara man får sin lilla skatt till sig:) Längtar grymt mkt nu!

2010-11-05 @ 15:42:01
URL: http://ninairmeli.blogg.se/
Postat av: Nina

Jadå, nu känner han sig mer lugn. Nu vet att han kan inte göra så mkt mer än att finnas där, stötta, peppa och bara vara en fantastisk sambo:)

2010-11-06 @ 15:17:20
URL: http://ninairmeli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0