Favoriten

Blir lite brydd när alla andra på forum man följer som också förväntas bli mammor i Januari klagar på att de får så mycket sparkar o bök vid revbenen. Det är SÄLLAN jag känner av något sådant, någon enstaka kick men nej - inte så frekvent som alla andra verkar ha. SF-måttet ligger i underkant så kan ju ha något med det att göra, eller så föredrar lillskrutten favoriten - högersidan eller den nya toppklättraren: urinblåsan.

Rediga tjongar och jag med min värk redan i blåsan får dåndimpen vid dem där lyckoträffarna. Scheisse! Kvider, tjuter och ylar ut någon ful ramsa. Kan ju säga att jag längtar inte direkt till när bebis lägger sig i startläge, gosar väl lagomt in sig där och klämmer blåsan helt o hållet. Lovely!

Min barnmorska "tröstar" med att säga att det blir nog inte värre än vad det är just nu, men vet ni vad?! Det tror jag inte ett skit på :-o

Kommentarer
Postat av: Susanne

Jag fick aldrig någon spark i revbenen. Urinblåsan fick däremot sig några riktiga körare. :P

Kram!

2010-11-08 @ 19:35:05
URL: http://cocosflinga.wordpress.com
Postat av: MDB

När är det dags för det? Jag är ju några veckor efter och har inte känt några sparkar alls åt det hållet, min lilla verkar koncentrera sig på att sparka neråt (vänster ljumske är populärast).

2010-11-09 @ 08:00:18
URL: http://minadrommarsbarn.blogspot.com/
Postat av: Hanna

Jag har inte haft några problem med sparkar mot revbenen, och har legat mitt på kurvan hela graviditeten :) Har känt att det ibland liksom "petas" där, men är förskonad från våldsamma rörelser. Vi har helt enkelt väldigt väluppfostrade barn i magen ;)

2010-11-09 @ 09:15:12
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Nina

Haha roligt inlägg:)

2010-11-09 @ 12:31:38
URL: http://ninairmeli.blogg.se/
Postat av: livets underverk

Det kan bero på var du har moderkakan. Min sitter framtill och har vuxit med livmodern uppåt, så den skyddar revbenen när bebben sparkar där. Vilket jag är väldigt tacksam över! :-)

2010-11-09 @ 21:24:56
URL: http://livetsunderverk.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0