Vagn på vääääääg

Fick ett mail ifrån barnvagnsleverantören tidigare idag att nu är ordern skickad, så då har den kommit i rättan tid från fabriken då. Så är det bara några dagar till så har vi det hemma! Spännande, känns som evigheter sedan vi beställde. Men det var det ju inte :-)

Får allt ta och göra lite plats åt lillskrutts första fordon här hemma.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Iiiih! Spännande! Det kommer att kännas helskumt när vagnen väl är hemma. Det blir så himla mycket verkligare med bebis då! Så blev det iallafall för oss och mest för karln tror jag. ;)

2010-11-22 @ 21:39:04
URL: http://mommyneurotic.devote.se
Postat av: Alexandra

Tjenis!

Vi har köpt en grå Kronan Duovagn och vi är supernöjda! Den är väldigt lättkörd (Ja, vi har övningskört i lägenheten ;)) OCH snygg! För 7000 pix fick vi med åkpåse, insektsnät, regnskydd till både ligg- och sittvagn, vindskydd till båda delarna och hjulskydd! Så vi känner att vi fått mycket för pengarna! :)

2010-11-23 @ 12:09:09
URL: http://mommyneurotic.devote.se
Postat av: Karin

Åh, ni kommer bli så nöjda med vagnen, kommer längta ut på promenad bara för att den är så najs att köra! Grattis till bra val! Om ni inte gjort det redan, så köp en adapter och passande babyskydd till, det är kanon!

Hälsning från en som redan rullar S3 :-)

2010-11-23 @ 22:38:51
Postat av: Linda

Karin: Härligt o läsa om fler nöjda S3 ägare! Vi har funderat på adapter, och vi får se om vi känner om vi behöver den - passande babyskydd har vi utifall att. Så vi har tänkt men avvaktar tills vi vet om det blir så mycket mer praktiskt med adaptern.

2010-11-24 @ 10:11:14
URL: http://underbargava.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0