Kläder för väder

Himmel o pannkaka vad svårt det är att klä dem små nu när temperaturen är si ena dagen o så nästa. Har skippat fleecebyxorna nu ett tag och kört bara lurvjacka, sockor, tunna vantar o tunn mössa när det är dags för vagnen. Ligger på fäll och har en liten fleecefilt där i för ben o fossingar. Blåser det ute är han perfekt klädd trots han ligger i lä. Är det sol o inte blåser mycket är han lite för varm när han kommer upp.
Är väl dags o skippa fällen om man ska fortsätta med mjukliften, än tycker jag han inte är stadig nog för vanliga sittdelen då han gärna kanar ner eller åt sidorna. Men det är inte mycket kvar av mjukliften, stå väl inte på förräns man måste byta ändå.

Ja det är rena rama exprimentet detta, han klarar ju inte ens tröjor inomhus över bodys - brukar bli för varmt ;-) Även utomhus, vi kör ju bara med långärmad body o lurvjackan då.

Känns bara så tokigt att inte ha jacka på honom heller, än är det ju inte varmt nog för det. Men det verkar bli väldigt varmt i mjukliften så nu senaste dagarna togs fällen bort iallafall. En fleecefilt ligger i mjukliften, den kan han både ha på sig och även inlindad i om tempen skulle dala - vilket jag knappast tror.
Fällen kanske kommer åter om vi tar bort mjukliften - då är han inte lika skyddad mot blåsten och samtidigt så fyller den upp sitsen en aning.

Kommentarer
Postat av: MDB

Håller med om att det är svårt. Vi har haft lillan liggande i fleeceoverall i vsgnen och det har funkat bra, men nu när det börjar bli varmare har jag ingen aning om vad nästa steg är.

2011-04-14 @ 10:44:17
URL: http://minadrommarsbarn.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0