Vi lever!

Jag har väl inte varit så vidare sugen på att blogga på ett tag, har lite extra energi just idag så jag testar o skickar iväg ett utlägg för denna dagen. Kommer nog bli alltmer sporadiskt här då jag faktiskt trivs ypperligt att skriva (för det mesta) dagligen i "bokredigerar"-programmet. Just det här med att dela med sig av sitt liv till andra har väl svalnat av duktigt tyvärr.

Idag stack Mileon och jag på äventyr, vi åkte till öppnis här i byn och det var riktigt trevligt! Hade en dejt där med en nätkompis som man lärt känna genom att hennes dotter föddes samma dag som Mileon. Hon dykte upp till slut med sin lilla Vanja efter mycket om o men. Medans språkade jag med lite andra mammor, bland annat Lena med gladskiten Elmer (som hade BF en vecka efter Mileon's egentliga BF) som vi lärt känna genom föräldragruppen. Det var mycket föräldrar och barn, blev riktigt förvånad hur pass välbesökt det var. Lillfis trivdes ypperligt och fick dela sin mamma med en ettåring som gav henne blöta pussar titt som tätt ;-) Efter sånggruppen var klar så kom även dem in i fikalokalerna, oj - nu vart det trångt helt plötsligt. Men fortfarande trevligt! Visst fanns det lite grupperingar och någon enstaka för fin i kanten att hälsa åt en för dem inte kände en. Är väl sådant man får ta när man inte är från samma by helt enkelt. Men bortsett från vissa så var allt toppen.

Mileon stirrade runt och var faschinerad, efter en dryg halvtimme där så blev det för mycket intryck (och ljud) så det gnälldes till. Så det blev och sätta sig i en av sofforna, och där somnade han mot min axel utan knussel. Powernap på dryga 20 minuter och sen var han redo igen :-)

Vid lunch packade vi ihop oss och sa hejdå till alla, föste in oss i bilen och nästa stopp blev köpcentrumet. Mamman var ju såklart shoppingsugen och Mileon hungrig. Så först lite käk för lilleman som gick jättebra trots all distraktionsmoment som finns överallt, han är ju lite si och så nu - man vill vara med överallt och hinner inte äta :-) Efter det startade mammans shopping, ett packe med kläder kom hem åt sonen och solskyddspray också. Köpte lite mer svalare kläder, lite större storlekar då han verkligen är 68:a nu och tror knappast han slutar växa under sommaren. Blir nog finfint det där! Cubus hade förresten 30% rabatt på alla deras kläder idag så visst passade man på och köpte lite där med ;-)


Tunna jeans och en kortärmad skjorta. (Cubus)



Skjortbody och jeans han ska ha på Edvins dop nu på Söndag :-) (Cubus)



Badbrallor (Kappahl) och två swettis-shorts (H&M).



Två bodysar, båda från Cubus.



Fler bodys. (H&M)

 


Solhatt (H&M) och shorts (Kappahl).


Kommentarer
Postat av: Tina

Vad mycket fint du hittade. Nu blir han stilig i sommar.:-)

2011-04-27 @ 17:03:24
URL: http://tiniwinisen.blogg.se.se
Postat av: Emma

Vilket äventyr att besöka öppnis!! =D Vad roligt! Och vad mycket fint du har shoppat. Den randiga bodyn var hur fin som helst =)

2011-04-27 @ 22:00:56
URL: http://emmasbravader.blogspot.com
Postat av: Jennie

Jodå, jag och magen mår faktiskt ohyffsat bra, om jag ska jämför med hur det var med pojkarna :)



Lite jobbigt att sätta på sig skor, klä en unge som far runt som en elvisp osv är det väl iof, med tanke på att magen tar emot, men det går :)



Haha, hittade betygen efter mycket om och men. Fast jag vet ännu inte om alla kurser finns med, utan jag måste avvakta tills de kommer med posten ;)



Shit vad den lille mannen växer :)

2011-04-28 @ 13:24:50
URL: http://lagomskadetvara.blogspot.com
Postat av: Alexandra

alltid lika kul med nya kontakter:) Hoppas på fler för dig och grannen;)

Kul att ni kommit iväg på "öppnis". Håller med om att det är mindre kul med de som man tror är för fina. I själva verket kanske de bara är blyga... Ett enkelt litet hej tycker man ju att de skulle kunna kosta på sig, nästa gång kanske det är just de som är nya någonstans.

Vad perfekt med en skortbody förresten, det har jag aldrig sett faktiskt. Och badbrallorna blir ju perfekta när han ska bada med kussarna i sommar:)!!

2011-04-28 @ 17:41:16
URL: http://ahlbergsliv.blogg.se/
Postat av: Camilla

Vad roligt att det klickade så bra med de flesta på öf :)



Mycket snyggt du har hittat till lillskrutt. <3



Puss

2011-04-28 @ 19:10:04
Postat av: Sara

Vad mycke snyggt du hittade på shoppingrundan, måste nog ge mig ut på shoppingtur snart, har nästan inga kortarmade bodysar...



2011-05-01 @ 10:38:49
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0