Woho!

Lillskrutten var medgörlig igår kväll, han slocknade 19.45 utan skrik. Sedan sov han, och sov han... Jag vaknade kring 2-3 av att han gnällde i sömnen, det blev i vilket fall tyst ifrån honom. Sedan vid 5, men då hann jag inte heller upp förrän han sov igen. 6.50 vaknade han! Ingen mat i natt och prick 12 timmar efter senaste målet. Upplevde han inte vara sådär jättehungrig, han strulade som vanligt med flaskan occh tuggade på nappen mer än vad han åt - men fick i sig det han "skulle" efter lite pauser. Jag har börjat tagit bort nappflaskan för en stund när han tjorvar sådär, han tuggar på nappen, trycker ut den med hjälp av tungan men vill ha den återigen - enbart för att göra likadant igen. Annars fortsätter han bara med det och äter inget alls, så bort med nappflaskan en stund och prövar igen och då går det oftast mycket bättre. Dock märker man om han är hungrig, så skriker han efter flaskan väldigt snabbt därefter - självklart får han den åter då.

Så, det är första hela natten utan uppvak, buff osv. Dock verkade han sovit sisådär för han blev trött redan efter 1 ½ timme imorse. Nu powenappar han i soffan igen, riktig gnällis var han innan han slocknade. Våran frukost brukar bli ett enda gnällmaraton, han brukar först sitta i bumbo alt. sittern och sedan blir han bara gnälligare o gnälligare så slutar det med att han hamnar i någons famn. Kanske snart hinner man äta frukost och plocka undan den innan han vill slumra? Kanske! :-)

Verkar bli en varm o fin dag igen, får gräva fram någon annan tröja eller jacka istället för lurvjackan om han vill vara med vaken utomhus. Den blir så varm för honom, även i skuggan.


Men är det inte typiskt egentligen? När han äntligen sover en hel natt, så har inte en annan sovit något vidare - eller jo, men varken mamman eller pappan kom i säng i vettig tid. Synd, missade sköna timmar med andra ord!

Kommentarer
Postat av: jonna

duktiga duktiga M.. Och visst är det typiskt att man själv inte sover bra när dom gör det. Slår aldrig fel!! Jag skulle behöva en rejält dos med sömn känner jag.. puh..

2011-04-18 @ 12:48:34
URL: http://jonnaterese.blogspot.com/
Postat av: Nori

Han gör det säkert snart igen! :)

2011-04-18 @ 19:45:34
URL: http://nori.bloggplatsen.se
Postat av: Alexandra

Men gud vilken duktig kille! Hoppas på fler sådana nätter för er!:)

2011-04-19 @ 13:30:31
URL: http://ahlbergsliv.blogg.se/
Postat av: livets underverk

Vad skönt att Mileon sov en hel natt! Men visst är det typiskt att man inte själv får tillräckligt med sömn när det väl händer! :-)

2011-04-20 @ 21:32:16
URL: http://livetsunderverk.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0