Farmor o farfar!

Idag plingade farmor o farfar på här hemma, hade inte väntat dem förräns senare på dagen men vad gjorde väl det? Så roligt o få ses igen och en lite skeptisk Mileon mjuknade fort. Och så hade dem med sig ett jättepaket också, bara sådär! I paketet visade det sig vara en gåbil! En sådan har vi hållt utkik på begagnad men inte lyckats hittat - så det var ju en jättebra present tyckte vi nog allihopa.

Efter M sovit lite lunch så blev det allt att provköra den med goda betyg ;-)


Sedan har dagen fortlöpt, Mileon fick följa med farmor och hundarna på promenad. Dem var borta länge men hem kom dem och då hade farmor passat på att visa upp barnbarnet för bekanta i området. Ha ha!

Vid middagen så upptäckte jag att Mileon börjar få tand nummer ett! Börjar spricka upp och man känner något vasst, hej och hå :-) Då tyckte jag det var konstigt att han inte varit påverkad utav det, men fick äta upp det strax efteråt. Oj oj! Ingen middag vägrade han sova, vi försökte två vändor men han blev så frustrerad när han tyckte tummen i munnen störde o gjorde ont i munnen - tummen är ett måste för att komma till ro annars så det blev jättedumt alltihopa.

Så han sov 45 minuter idag med totalt. Från 13.00 till 19.15 så var han vaken nonstop. Tokunge! Det blev gnälligt på slutet men han fick alvedon gnussad på tandköttet och lite i magen - märktes rätt fort att det hjälpte. Nästa gång det blev gnälligt var det en trött plutt, han somnade utan knussel då. Och nu hoppas vi att han sover bra inatt och att tanden inte spökar för honom.

Varit en bra dag i övrigt, det var jättelängesedan Mileon träffade sina farföräldrar - så det var på tiden.

Vi vakna i hushållet ska väl placera oss i soffan med vin och ostbricka, tror jag :-) Imorgon är det en späckad dag med loppisar kors och tvärs, får se om lillplutt och pappan stannar hemma eller följer med.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Klart man mjuknar lite när det vanskas paket;) Verkar som att det gått "smidigt" för tanden att komma fram. Noah har haft ganska mycket besvär med vissa av sina tandsingar, feber, snor och dyligt.

2011-08-28 @ 13:38:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0