Lilleman krokofant

.... som pappan i huset kallar skrutten emellanåt. Idag vaknade han sent, han låg bara i sängen och "va" - gick ner o fixade välling och tog upp honom. Han var dyngsur både på mage och rygg (sover i kortärmad pyjamas) - framsidan med kiss då blöjan var full och baksidan av svett. Inga protester för att byta blöja, bara låg där. Av med pyjamas och han var skållhet stackarn. I med välling och sedan blev han bra mycket piggare, rullade runt och lekte i sängen tills en timme senare han freakade ur och somnade pladask.

När han vaknade senare så blev det tempen, nog var det hög feber. I med lite alvedon för att hålla det någelunda nere och truga i honom lite mat o vatten. Inte så värst intresserad.

Han har ju haft feber dagarna innan med, men inte så jättepåverkad utav det. Blir en lugn dag idag här hemma, lilleman sitter i enbart blöja han. Trots han har riktigt hög feber nu så är han ändå en gladskit, om än lite lugnare.  Och gråter för minsta sak emellanåt, men det är nog inte lätt o ha så hög feber inte och munnen gör ont. Plutt! Mammas och pappas goding!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Men lille skrutt:( Krya på dig!

2011-08-31 @ 09:15:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0