Mamma hare?

Idag fixade vi ÄNTLIGEN spjälsängen! Ja, vi har nämligen inte hunnit sänkt ner den ännu och i sommar har han då mer levt i resesängen än i sin vanliga säng känns det som? Det är inte förräns nu han börjat dragit sig upp emot saker så det kändes inte lika säkert när man lagt honom för natten. Det gick i ett kick och sängen blev även ombäddad samtidigt. Vi upptäckte en bokskorpion dessutom som satt på ena gaveln på spjälsängen, pappan vägrade döda det lilla krypet utan den äran fick mamman göra. Ingen macho-pappa i detta hus inte! Dock kom en tjock spindel fram och nej, den tog inte mamman hand om utan pappan tvingades kasta ut den.

Trots den inte kom till skada (tror jag?) så blev det världens oväder efter pappan åkt till jobbet. Himlen blev kolsvart på ett kick och sjön utanför blev sådär mystiskt mörk och hotfull. Det mullrade först och jag hann springa ärevarvet här hemma o dra ut kontakter innan första blixten kom och åsksmällen dånade strax därefter. Mileon stod i sin gåstol och funderade vad mamman pysslade med, dock reagerade han på smällarna men gjorde ingen större väsen utav det utan tittade upp från displayen och funderade ett tag och återgick till sitt pillande. En annan försökte laga mat men hoppade till av blixtarna och smällarna konstant - jag som alltid tyckt oväder varit mysigt förut - var riktigt harig nu. Tänkte alla möjliga otäcka saker som kunde ske där och då, har man blivit mesigare nu som mamma?

Försökte inte visa det jag kände inombords, Mileon verkade iallafall inte bry sig - tur det! :-) Nu har ovädret äntligen vikit av efter nästan 1 ½ timme och vi funderar på att packa ut vagnen ur bilen och ta oss en promenad. Nu är det nästan blåhimmel överallt.. Vädret är bra konstigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0