Uppis

Vi har det riktigt gott här i Leksand, där vi bor på Leksand Strand :-) Vädret är dock inte så särskilt inbjudande men man får göra det bästa utav det istället. Det känns verkligen att hösten är på gång närsom.

Vi har hunnit med att gå på långpromenader (och blivit helt nerdränkta av regn när himlen öppnade sig bara sådär), bowlat, plankat in på utebad (iskallt!). Nåväl lite har vi gjort iallafall, rätt skönt att bara umgås med. Det blir nog mer röj nu när systersonen kommer på plats i stugan med. Syster med son är på väg hit nu efter ett stopp på akuten, ja jösses.... han kan då skrämma slag på en!

Mileon har varit riktigt tjorvig med sömnen sedan vi kom hit, han vaknar mitt i nätterna och knölar - och sedan vaknar han tidigare o tidigare om morgonen. Har varit riktigt död men imorse var han en liten ängel som somnade efter vällingflaskan vid 7 och så vaknade vi vid 9. Då var man trött för man sovit för mycket istället. Dock hade han en liten session inatt vid 3-taget då han helt sonika skulle vara vaken.. Okej!?

Nåväl, annars går det riktigt bra tycker jag. Dock saknar vi pappan enormt både jag o Mileon! Han är ju hemma och jobbar han, men kommer till helgen om vi har tur ;-)

Vi ska väl satsa att åka till ett äventyrsbad, ev. ett roligt barnmuseum och även gå in på sommarland - ja vädret får utvisa det sista.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Har ni hyrt en stuga?

2011-08-18 @ 16:07:42
URL: http://lagomskadetvara.blogspot.com
Postat av: Camilla

Låter som om ni har det jättemysigt. Att bara få kvalitetstid tillsammans.



Att systersonen ska skrämmas så låter inge bra :( Hoppas att det inte var något allvarligt!



Ta hand om varandra! <3

2011-08-18 @ 18:31:03
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Men har ni dragit utan J? Låter som ni har det mysigt i alla fall:) Lite sensommar semester... Han kanske tjorvar för han saknar pappa;) Ha det fortsatt trevligt uppe I Dalarna:)

2011-08-18 @ 23:03:18
URL: http://ahlbergsliv.blogg.se/
Postat av: Jonna

Jag är dålig på att kommentera nu, men jag är här inne varje dag för att se om du skrivit något! Hoppas ni har det underbart med på eran lilla tripp! :)



Kram!

2011-08-22 @ 11:32:08
URL: http://jonnaterese.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0