11 veckor


När han är ledsen numera så har han en helt annan gråt, han verkligen drar djupt efter andan och bölar, läpparna darrar och tårarna kommer i världens fart! Tårarna kom när han var 10 veckor gammal, har ju helt glömt av "veckouppisen" jag tänkt göra vecka för vecka.

Just när han är hungrig så söker han ögonkontakt, och jobbar med tungan som han gör när han äter. Missar/ignorerar jag det, då blir det ljud i källan! Temperament har han!

Märker att han testar lite hur mamma o pappa reagerar vid kink också, mamman bara skrattar åt han vilket gör lillskiten jättetjurig.

Vissa leksaker är okej att titta på, vissa skallror/pinglor vill han slå emot. Vår katt har han äntligen upptäckt! Igår var kissen nära att bli luvad/slagen ;-)

Skötbordet älskar han numer, hur ledsen han än är så lugnar han alltid ner sig på skötbordet.

Storleksmässigt drar han 56, men upptill behöver han snart 62 - byxor verkar ligga ett snäpp under. Vissa 50-byxor kan han fortfarande inte ha, men det beror ju helt på klädmärken. Han har fått mer o mer tjockisveck här och var, man kan inte låta bli o naffsa på honom! Goding!

Han ler mer, men det går undan! Man hinner knappt fram med kameran innan det tonar ut igen. Vi lockar o pockar, men har insett att man behöver inte jobba så mycket för ett leende. När vi har våra mysiga pratstunder så fyrar han gärna av ett flin. Än har vi inget ordentligt leende på bild, men det kommer väl det också.

Nåt han gärna gör är att stå, bara mamma o pappa hjälper han lite på traven, och hoppa i famnen är poppis :-) Styrkepass för päronen det!

Det är svårt för mamman och inse att plutt börjar bli stor, dock glömmer mamman bort att hon måste tänka att han är 5 veckor tidig och ska räkna av de veckorna på hans ålder. Mamman upplever han "sen", men egentligen är han ju inte det.



Mileon 6 veckor respektive 11 veckor. EN HELT ANNAN BEBIS!! :-o

Kommentarer
Postat av: Nori

Han växer verkligen så det knakar!

2011-02-18 @ 18:31:53
URL: http://nori.bloggplatsen.se
Postat av: Emma

Jösses, jadu, han växer verkligen så det knakar! Så korrigerad ålder så är han egentligen 6 veckor idag? Gullnos..

2011-02-18 @ 20:54:45
URL: http://emmaryyti.blogg.se/
Postat av: Sara

Man ser riktigt hur han växer, visst går tiden fort. Våra barn kryper snart omkring på golvet, HJÄLP kan nån hjälpa mig att stoppa tiden ;-)



Ha en bra helg!



Kram

2011-02-18 @ 20:55:42
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/
Postat av: carlan82

Lill plutt. Vilka fina kläder du har till honom.

2011-02-19 @ 01:16:21
URL: http://reproduktion.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Vilka fina bilder! tänk elva veckor redan, visst går det snabbt! Imorron blir Noah hela 10 månader:)

På tal om kläder, tänk vad det kan variera i storlekarna. Noah har 74 men på en tröja jag hade på honom härom dagen så var det 62. Och den satt perfekt:)

2011-02-19 @ 18:52:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0