12 veckor

Mileon är prick tre månader idag!

Har varit en jobbig vecka med mycket magknip o gaser, bajsandet har det varit sämre med och gnällt mycket. Både mamma o pappa har haft det tufft för att försöka stå ut i gnäll o skriket.

Börjat dreggla mer, sitter han o språkar så rinner det duktigt ur mungiporna på honom. Han småskrattar också nu, men blir snabbt tyst för att fundera vad det var som lät. Pratar gärna med saker han hittar lite varstans. Håller upp huvudet och en bit av bröstkorgen nu när han ligger på mage, riktigt stark. Intresserar sig lite mer för vissa leksaker, studerar dem ett tag för att sen tycka dem är tråkiga - igen ;-)

Hans pruttar o fisar går inte av för hackor! Dem luktar hemskt illa, här snackar vi Skutskär deluxe alt. Fors kartongfabrik ;-)

Just nu är mat viktigt för honom, ofta ska det serveras - enligt Mileon. Och undan ska det gå för annars blir jag otålig och kör igång gnisselpipan! Även nattetid, då han annars sovit tidigare veckor ca 4-5 timmar i stöten - inatt väcktes jag flera gånger av Mileon som var hungrig som en varg! :-) Tillväxtperiod månne?

Firade tremånadersdagen med att åka till VC för första gången. Fick en snabb tid för att kolla upp svullen kind, som visade sig vara lätt köldskada som läker av sig själv - nu har vi utegångsförbud så det inte förvärras. Plutten! Och så har vi en riktig knöleftermiddag/kväll igen då.. Mammahjärtat blöder när det skriks så. Han vill mest ligga vid bröstet o tutta hela dagen, knappt 1½ timme emellan målen - aningens för tätt för kolikmage det!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Alla gånger har han en tillväxtperiod! Brukar kunna hålla i sig ett litet tag...

Nu kan jag börja ana liiite om hur ni har det med "Gnällion"..

Noah har varit extremt bökig och gnällig både natt och dag i tre dagar. Sover inte så himlans bra på nätterna. ska sovas PÅ mig annars kan det typ vara. Tänkte just på er i natt när vi fick lov att gå upp för att sitta uppe ett tag. Men jag vet att vårat gnäll går över snart bara de jäklans tandsingarna spricker igenom!

hur som helst, visst är det mysigt när de är "med" mer? Med skratt och "prat":)

2011-02-25 @ 20:42:18
URL: http://ahlbergsliv.blogg.se/
Postat av: carlan82

Snusa på honom från mig. Önskar jag hade ett litet knyt. Deppig dag för mig.



Mysigt att han redan är tre månader.

2011-02-25 @ 21:32:50
URL: http://reproduktion.blogg.se/
Postat av: Jennie

Inte för att det är någon tröst när man sitter i det, men det blir bättre med tiden ;)



Ett par bekanta till mig testade akupunktur på sin tjej när hon var skrikig bebis, ett jättesnabbt stick mellan tumme/pekfinger. Fungerade efter en/två behandlingar.



Fast nu hade hon visserligen kolik, vet inte hur det fungerar på "bara" knölig mage. Men de höll till i Borlänge iaf då.

2011-02-26 @ 08:56:13
URL: http://lagomskadetvara.blogspot.com
Postat av: Emma R

Hahaha, skutskärs deluxe, det luktar PENGAR säger min make ;) Här luktar det skutskär dagligen efter klockan 16 =)

2011-02-26 @ 16:18:10
URL: http://emmaryyti.blogg.se/
Postat av: Jonna

Hoppas ni har en bra helg utan bök och stök. Dreggel är det mer än gott om, herregud! Måste inhandla mer haklappar. Kanske borde köpa en sådan där regn poncho till honom ;)

2011-02-26 @ 22:26:53
URL: http://jonnaterese.blogspot.com/
Postat av: Camilla

En tillväxtperiod deluxe.. Stora killen nu ju! J har pratat om att vi måste komma och hälsa på er, och jag håller med honom. Men jag avskyr att jobba varannan helg, känns som att jag inte får tiden att räcka till :(



Saknar er!

Puss!

2011-02-26 @ 22:49:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0