Gasvarning

Något som också ändrats sedan Mileon blev förbytt är lukten på gaserna han släpper! Det luktar förskräckligt illa!! Jag kan sitta o klökas av lukten, spelar ingen roll om han bara släpper en minifis i blöjan - på tre sekunder är halva rummet "parfymerat".
Ska det verkligen vara så?!


Så trött i huvudet, ska pumpa ur det sista M somnade ifrån nu och vila på soffan själv. Orkar inte följa med just nu på nätet, det kommer väl - men vill tacka för pepp o stöttande ord, det är guld värt när allt känns kaotiskt hopplöst. Tack!

Kommentarer
Postat av: Tina

Jag vet att när Theo fes när han var liten så luktade det massor och det var just för att han inte bajsade varje dag utan han bajsade 1 gång i veckan och därav doftpruttarna istället. Han fes desto mer än han bajsade.

2011-02-23 @ 14:38:12
URL: http://tiniwinisen.blogg.se/
Postat av: Emma

Stackars familjen! Skickar styrka! Det måste vara jättejobbigt, men tjat tjat, har du provat Laktulos? Venla har börjat fått vardagsrutinen inne igen med nummer 2 sen vi började ge 1 ml på morgonen och 1 ml på kvällen. Men det luktar också så sjukt illa, stanken går inte att beskriva och man får ju nästan skämmas när vi är ute och åker... Men väl värt att ha en mycket nöjdare tjej, och jag lovar, det blir kanonfart på magen, men det kan ta 2-3 dagar innan det ger verkan..

Stor kram till er.

2011-02-23 @ 18:23:22
URL: http://emmaryyti.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Ja tänk vad de kan lukta de små! Kommer ihåg när man var å handla och Noah lagt av en, man skämdes nästan. Tänk om de trodde att de var jag...

2011-02-24 @ 08:42:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0