Grattar farfar

Idag grattar Mileon sin farfar! 65 år!

Snökaoset lugnade tack o lov sig efter lunch igår, då sprack det plötsligt upp i blå himmel o sol. Från det ena till det andra! Ja man slutar väl aldrig förvånas, så är det väl. Tur iallafall att vädret lugnade ner sig då vi planerat att åka till makens föräldrar och sova kvar för att sedan fira hans pappa dagen därpå.

Vi kom fram innan mörkret lagt sig, Mileon var tyvärr inte på sitt bästa humör. Kvällen avslutades med världens kaskadspya - hela magen måste tömts i tre rejäla fontänsprut han gav ifrån sig i mammans famn. Hela har var dygnsur, golvet plaskblött, mamman blöt från topp till tå. Jösses... Var så chockad för det kom i dessa mängder.
Bytte om o tvättade han, och matade om - så slumrade vi äntligen in. Natten blev bra, både jag o Mileon sov gott - pappan sov i ett annat rum för vi skulle få lite space o sova på ;-)

Hittills har han varit på bra humör, vi får se hur det blir mot eftermiddagen då alla gäster kommer hit o firar med oss. Han verkar väldigt känslig just nu. Nu sover han och hoppas han gör det ett bra tag nu.

Vår hund som svärföräldrarna adopterat är såå goo med Mileon, han vill gärna vara med och sitta mitt i. Pussar M i mängder - dryper nästan av honom efter Ozzy är klar. Trodde iofs inte annat heller att han skulle vara mysig med vår lille bebis, han är så barnkär trots han är så dampig! Som Mileons farmor säger till Ozzy - han är världens stoltaste storebror, det är han absolut! Var så sött imorse när Ozzy rusade in i sovrummet, kastade sig upp i sängen och jag höjde upp handen för att skydda Mileon för att bli nersprungen - Ozzy tvärnitar och smyger sig fram - ger M en puss på kinden och sätter sig brevid och tittar när M ligger o småtrycker. Ha ha!!

Ska bli mys o träffa släkten, Mileon får träffa sina kusiner för första gången - lille Noah är ju också 2010:a men född i början av året - han är stora killen, 10 månader nästan! De kommer nog ha roligt med varandra i framtiden :-) Och så kommer gammelfarmor! Hon har längtat o få träffa lille M. Blir nog en bra dag, hoppas M orkar med bara så vi slipper kinkbebisen.

Kommentarer
Postat av: Jonna

Hoppas lillfisen har skött sig och att ni har haft en bra dag och kväll. Kram ifrån mig och Joel

2011-02-12 @ 21:22:39
URL: http://jonnaterese.blogspot.com/
Postat av: Emma

Åh, vad mysigt...vilka kompisar de kommer bli sen när Mileon blivit lite större =D

2011-02-13 @ 13:16:17
URL: http://emmasbravader.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0