1 månad

Mileon är en månad gammal nu! Var tar tiden vägen? Jag hinner inte riktigt med här :-) Ändock känns det så kort, mycket för det tog sin tid o få komma hem o landa. Vi blev lite snuvade på det mesta tror jag. Men tiden gick ju även inne på barnkliniken, allt är ett luddigt minne - gick nog mer i dvala av alla dessa orsaker som tryckte.

Ska det gå så här fort så är han snart ingen liten kille längre. Imorse reflekterade jag hur stor han blivit, han känns mycket tyngre vid lyft och längre vid amning - benen sticker ut rejält - och självklart ligger han gärna och spjärnar med benen rakt ut i luften. Ansiktet börjar förändras. Han har växt ur det mesta i strl 44 (ett par byxor som går att "mudda ner" och på så vis få dem större) och vissa små strl 50. Men än passar inte strl 56 på långa vägar ;-)



Vi har introducerat babygym och ibland är det väldigt intressant, men för det mesta blir det bara sprattel och lite "prat" innan han ledsnar och säger ifrån. Dock verkar han tycka om och ligga där under, om än korta stunder. Tror att en babysitter vore på sin plats, han vill gärna vara "med".

Han har tidigt varit stark i nacken och velat lyfta, på barnkliniken var det många som var imponerade ;-) Har testat att lägga honom på mage och då lyfter han så fint så! Vi får fortsätta träna så sakteliga, allt i hans takt förstås - det är mycket "nytt" när han har mer vakentid, så det blir man ju trött av fort förstås.

Vakentid ja, han är vaken drygt en timme varje gång det vankas mat o blöjbyte. Lite mys och sen somnar han igen. Sedan brukar det vara en till tre timmar varje dygn han är vaken däremellan och är väldigt aktiv och med - det brukar oftast vara på förmiddag/lunch och ibland mot eftermiddag/kväll.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Linda, han är verkligen helt underbar! SÅ fiin!

2011-01-03 @ 10:34:53
Postat av: Susanne

Det går verkligen fort! Så söööt han är!

Kram!

2011-01-03 @ 10:43:16
URL: http://cocosflinga.wordpress.com
Postat av: carlan82

Guuud vad söt han är!



Grattis till en underbar liten pojke.

2011-01-03 @ 19:29:32
URL: http://reproduktion.blogg.se/
Postat av: Emma

Oj, har det redan gått en hel månad sedan han kikade ut? Det gick verkligen fort.

Jag har sagt det förut och jag kan säga det tusen gånger om; han är så söt =) Ser lite finurlig ut på bild nummer två här, undra vad han tänker på =)

2011-01-04 @ 06:01:00
URL: http://eg84.blogspot.com
Postat av: Camilla

Är han redan 1 månad?! Tiden går fort! Vad roligt att han tyckte om babygymmet :) Och ännu roligare att det kom till användning :)

2011-01-04 @ 15:37:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0