8 veckor

8 veckor blir Mileon idag! Hej vad det går! Just nu en gnällig pojk, är det inte magen så är det närhet - man får inte lämna honom för att hämta en sak då blir det gråt länge. Men det är faser vi går igenom och får ta en dag i taget :-)

Dock märkt lite skillnad på honom vid matdags, det behöver inte gå lika fort nu - han kan vänta ett tag om han inte är jättehungrig. Börjar säga till på ett annat vis, han söker ögonkontakt och "mumlar" när han börjar bli hungrig.

På skötbordet går det BÄTTRE, han verkar mer öppen för allt runt om - och sedan uppskattar han att lyssna på allsång medans det är blöj o klädbyte. Men det är klart det ska kinkas och gråtas helt förskräckligt emellanåt med, men vem vill ligga på skötbordet när man inte har någon lust?

Ett stort och ett litet leende lockades fram på självaste dagen idag, vi får väl se om man kan charma honom mer framöver eller om vi får vänta vackert på nästa flin ifrån honom.

Han börjar bli en liten egen individ, han studerar oss noga och myser för fullt när mamma och pappa sjunger barnvisor (ja och en o annan rockig låt med).

Nu drar han mest strl 56, vissa 50-plagg går fortfarande. Det sa verkligen bara TJOFF! Den blå pyjamasen (på bild) som han fått av moster Tina tyckte vi såg så stor ut - men den sitter perfekt nu! Mileon växer som ogräs :-)

Kommentarer
Postat av: carlan82

Helt otroligt att han redan är så stor. Kom ihåg när jag plussade och du någon månad senare. Och nu har du en fin guld klimp.



Jag anmälde min 5 åriga guld klimp till skolan idag. Känns jätte konstigt att min lilla ängel ska till skolan. Snart ska Mileon det med.

2011-01-28 @ 20:31:52
URL: http://reproduktion.blogg.se/
Postat av: Tina

Ja dem växer så det knakar och man får byta storlekar ofta. Så tjusig han var i pyjamasen då.:-)

2011-01-29 @ 07:53:19
URL: http://tiniwinisen.blogg.se.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0