Beräknat födelsedatum

Idag, om lillskrutt varit punktlig så hade han kommit idag. Nu har han varit med oss i över en månad och det känns väldigt naturligt att han är det - redan. Visst har man tänkt mycket hur det skulle varit om man gått med honom inuti magen ännu men nu är han här och det var nog menat att han skulle komma tidigare. På ett vis är jag tacksam för det så mamma/mormor fick "ta del" av vårat underverk - men, önskat hett att hon varit vid medvetande istället och fått se honom med egna ögon - kunna ta i honom, smeka o uppleva han på så vis än att bara känna att han låg där på hennes arm och sen inte kan göra något mer åt det - men jag vet att hade hon haft möjligheten så skulle hon gjort det. Du är så enormt saknad!!

Nu blev Mileon en sen 2010 istället för en tidig 2011 - men det ska väl gå det med! Tur det inte är så tätt ihop med julafton iallafall - blir ju lite kaka på kaka då.


Älskade goding, du var menad för oss! ♥ Efter alla dessa år kämpandes, så med buller o bång kommer han in i våra liv - vänder det upp och ner helt och hållet och griper tag i våra hjärtan med storm! Du är så värd alla dessa månader, år... Och du är så värd alla tårar, blod och alla dessa besvikelser gång på gång.

Det är helt obegripligt hur pass man kan känna för en sådan liten och "ny" individ!

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag blir alldeles tårögd, är så glad för eran skull!

2011-01-08 @ 13:36:38
URL: http://eg84.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0