Skumpig tur

Ja suck! Här kan man då verkligen inte enkelt ta sig en promenad, om man nu inte vill gå längs en tungt trafikerad väg :-/ Så less på den biten att man blir så låst att bo ute på landet, skogsvägarna är allt annat än bra - med risk för hjärnskador på bebis så går det väl att gå?? Många kör ju med skoter härs o tvärs så det blir lätt skumpigt.

Istället för att sova så höll detta Mileon vaken den promenad vi väl fick till, det resulterar ju såklart i en gnällig bebis som fortfarande håller i sig. Han kommer inte riktigt till ro och sova ens i pappas famn. Och en annan behöver lite time-out för att stå ut.

Man blir allt annat än glad när han är så här, men hoppas det ger med sig. Tycker han blivit värre efter vi började med Mycostatin'et - både jag o maken upplever det så. Men det står inget på fass.se som kan utpeka som biverkning utav det.

Kommentarer
Postat av: Jonna

Precis så är et här också, jätte skumpigt. Men jag har frågat på bvc och hon sa att det inte är någon fara. Sen får man ju självklart ta det lite försiktigt :)



Visst är det jobbigt när dom bara skriker, speciellt när pappas famn inte funkar lika bra som mammas. Känns inte som man gör annat än att vaggar. Som du skriver, man skulle behöva avlastningen när killen kommer hem, men blir inte bebis nöjd där så vad gör man? :(

2011-01-20 @ 19:00:09
URL: http://jonnaterese.blogspot.com/
Postat av: Tina

Men då lillkillen. Så jobbigt med så mycket gnäll. Vet hur det var och hur man bara måstre få andas lite så man orkar lite till igen.

Hojta till om du behöver avlastning vet du!

2011-01-20 @ 20:09:32
URL: http://tiniwinisen.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag tror också att hon kommer att passa bra i den, så härligt med rea fynd och ännu bättre när man har presentkort och "slipper" betala :-)



Vi bor också på landet och det är inte kul när man ska gå ut med vagnen.



Kram

2011-01-20 @ 21:33:58
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/
Postat av: Emma

Oj, här hade man lite att läsa igen efter några dagra med datorn avstängd =)

Var jobbigt och knöligt han verkar ha det med den där fisiga magen, stackarn. Hoppas det lugnar ner sig så han slipper ha ont =(

2011-01-20 @ 23:47:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0