29 veckor

  • Börjar "kärleksbita" mer och mer, rätt charmigt när man ser att han blir så till sig av känslor att han försöker greppa tag i en och ge ett kärleksfullt litet blött bett. Frågan är hur länge man tycker det? Vi måste nog avleda det framöver så gott vi kan.
  • Leker längre stunder för sig själv, pillar och utforskar på sina leksaker och även annat han får tag på.
  • Polletten har trillat ner för hur man gör att ta sig fram och förbi med gåstolen, låga trösklar mejar han verkligen bara över om han verkligen vill in till något annat rum och vi inte hjälper honom. Men kör ofta fast för det är bara framåt som gäller. Ser rätt roligt ut när han rusar förbi en!
  • Börjat ätit mat (lunch) igen. Dock är det svårare att få i honom ersättningen dagtid dem gånger han inte äter lunch/gröt, kvällsflaskan är inte utsatt tack o lov - den har vi även börjat mixtra med. Bytt ut så vi har i två matskedar välling i, successivt byter vi över till välling i kvällsflaskan. Hans mage är en känslig sort, man märker på en gång när mat börjas tas in, mer fibrer (gröt, välling) - en pruttig herre titt som tätt.
  • Lipar om man frågar om han kan det och söker även efter lampan om man frågar var den är.
  • Är fortfarande väldigt bekväm med det här att vända sig - han kan, men ser gärna att någon annan sköter det åt honom alt. så ligger han kvar och är missnöjd. Vänder man ryggen för någon sekund så har han vänt sig. Försöker göra rullövningar med honom för att stärka musklerna så han lättare rullar själv på egen manér.
  • Tuggar på tungan, något han lärt sig utav sin far som har den dåliga ovanan när han koncentrerar sig. Så det har han allt tagit efter! Busunge!

Kommentarer
Postat av: jonna

Joel brukar också kärleksbita. Han liksom slänger sig i famnen på en. Jag tycker det är mysigt ja :)



Hur var midsommar? Hoppas ni hade en mysig dag!! Kram

2011-06-25 @ 08:42:17
URL: http://jonnaterese.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0