Effektivt

Tack för fina kommentarer om headerbytet som jag gjorde igår, det skiljde prick 6 månader emellan bilderna - lilleman som snusade så sött i sin barnvagn - i en body i storlek 44. PLUTT! Det var nog dags att byta bild iallafall, fick många fina bilder med systemkameran igår när Mileon var nyvaken och sådär härligt gosig (och busig!). Måste verkligen använda systemkameran mer, och kanske framöver även investera i något nytt till kameraväskan. Man vet aldrig :-) Ångrar grymt att man inte tog sig tid och skrapade ihop lite motivation o bränna av bilder mer med den kameran när han var mindre, men men! Vi har fotat ENORMT mycket med våran kompaktkamera istället, så bildlösa går vi definitivt inte.

Idag är en effektiv dag! Har hunnit med och rensat upp i M's garderob, in med nytt och ut med smått. Är väl inte riktigt klar men är på god väg, då mycket av kläderna fortfarande hänger på tork sedan stortvätten igår. Nu är nästan "klädlagret" slut, har en större klädpåse kvar i större storlek 80 och uppåt - mycket blandat. Förvånas varje gång hur mycket kläder han har när man byter klädstorlek på honom. Nu har vi haft hans kläder han använder i en back i skåpet under skötbädden. Men nu när kläderna blir större så får dem inte riktigt plats som innan, mängden kläder blir ju inte direkt mindre.. Hm.. jag får fundera om jag ska avvara det sista stora facket i skåpet till en ytterligare back så man får mer överblick på kläderna han har. Just nu ligger allt ihoptryckt för att ens på plats och det blir rörigt på en gång bara man tar fram något.. Det facket är förråd av blöjor, tvättlappar och sådant som tar plats och som man vill ha undangömt men ändå tillgängligt om det tar slut på skötbordet. Har en idé så får se om man får lite tid för det.

Och kollat upp dagis o fyllt i blankett - ångestladdat utav dess like! Men vi måste verkligen få tummen ur och skicka iväg snarast då kön är lång i vår kommun. Ännu inte fyllt i plats, har sållat ut tre olika dagis och ev. dagmamma. Vill ringa o höra mig för först innan man bestämmer sig helt. Dock inga garantier att man får där man valt förstås. Och ta ett snack med pappan i huset, förstås!

Sedan har vi varit ute, försöker få något gjort i trädgården - men det är djungel och hopplöst, tycker det är så trist o ens göra något då vi snart ändå gräver upp igen. I år har jag inte köpt en endaste blomma/ört! Mest ogräsblommor som växer i vår trädgård i år. Lattjo. Vill göra massor dumt att göra saker "i onödan" för att enbart få fint tillfälligt. Så vi får väl stå ut som vi har det!

Städade ur bilen med, fick pausa emellan då Mileon blev trött och skulle bäddas ner i vagnen. Rensat jordgubbslandet och tagit en promenad. Hemma för lite mat o så får vi se om det blir nå mer för idag eller inte.

Tillbringar nog tiden ute när vädret är bra för en gångs skull!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Jättefin bild på lilleman!:)

Och mamma L har varit i shoppingtagen igen;)

Stolsdynan blev jättefin! Smart att dra den över ryggstödet. Vi har en likadan stol och det är som du säger, lätt att slå i huvudet, det har vi fått erfara.

2011-06-21 @ 21:50:17
URL: http://ahlbergsliv.blogg.se/
Postat av: Camilla

Vilken fin header du har gjort! :)



ibland är det lite klumpigare att fota med system men det blir desto finare bilder med den. Pest eller kolera ;p



Duktig du har varit att sortera kläderna, det är bland det tråkigaste att göra men grymt skönt när det är gjort.

2011-06-23 @ 07:50:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0