14 veckor

Efter att ha varit hos sjukgymnast får vi mjuka upp armarna och tänka på hans svaga sida i nacke - han har ju lite platt huvud där med men inget hon oroade sig över och kommer räta ut sig när vi ser över hans sida.

Efter 3-månaderssprutan så vart det feber och ont i benen. Två dagar senare var han mycket bättre. Man märkte att han blev mer gnällig och orolig.

Har svårt att sova på dagtid, han kämpar emot och försöker hålla sig vaken - det är väl för han kan väl missa något? Sedan sover han inte lika tungt när han väl sover, och vaknar lätt av magknipen. Man får springa några gånger och vyssja om honom.

Han lipar och flinar gärna nu, helst samtidigt! Ser riktigt roligt ut :-) Triggas igång av att mamman eller pappan petar på näsan med lite roliga ljud/skratt eller när man spelar på hans läpp - det är roligt!

Håller upp huvudet jättefint nu, det är sällan man behöver stötta upp det - utan det sköter han så fint själv. Är mest när han är tröttis, då orkar man såklart inte vara lika alert. När han står så gör han det spikrakt och hela foten nere i backen, blir han hoppsugen ställer han sig på tå och försöker "studsa" för att visa vad han vill.

Finns knappt några plagg kvar i storlek 56 som han kan ha, det är 62 som gäller nu och vissa dubbelstorlekar 62/68. Blöjstorlek 3 (Pampers) - det har vi dock haft sedan han vägde dryga 5 kilon för blöjorna räckte sällan till när det var dags för nummer två  ;-)

Kommentarer
Postat av: Sara

Vi har helt underbart väder idag, har suttit ute i solen i 2 timmar.



Måste lyssna på gubben i lådan, har nog inte hört den.



Kram

2011-03-12 @ 13:02:28
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Då kan han ju snart ha sin gröna bil tröja;)

2011-03-12 @ 20:53:31
URL: http://ahlbergsliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0