Kalas för pappan

Mileon har kommit in i en period fär han knappt sover något dagtid, så har han varit hela helgen. Idag vaknade han vid 7.30 och somnade åter vid 8.30, vaknade 10 och sov två kortisar á 20 minuter o 10 minuter långa fram till 18 då han somnade igen och sovit iallafall fram till nu (18.40). Stor skillnad mot annars då han sovit två pass drygt 3-4 timmar och så 2-3 timmar dagtid.

Rädd att missa något, så på kalaset snurrade ögonen på honom en hel del, men vaken var han! Gnäll och så men det funkade iallafall. Han var så stilig i jeans och kofta! Orkar inte bemöda mig o få in bilder här o nu, nu blir det lite soffmys istället.

Så nu är pappan firad av familjen :-) Vi ska väl komma ut o äta en bit också på pappans riktiga födelsedag på Tisdag, blir spännande o se om Mileon kan uppföra sig då ;-D

Kommentarer
Postat av: Emma Ryyti

Jadu, dom växer dom små liven, och papporna med dom =) Stort Grattis till J i förskott, hoppas ni hade tokmysigt!

2011-03-07 @ 09:16:56
URL: http://emmaryyti.blogg.se/
Postat av: Emma Ryyti

Jo, jag ringde 1177 och berättade läget, om "bubblet" i ryggen och bröstet, då kollade hon upp närmaste barnklinik så vi fick åka in "akut", och då är det fritt vårdval, dom tar även emot "akut-inläggningar" i max 30 dagar! Så fungerade det tydligen, men på onsdag ska vi till Uppsala, och blir hon fortsatt inlagd så stannar vi nog där!

2011-03-07 @ 14:01:57
URL: http://emmaryyti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0