Lillefis

Natten blev ovanligt lugn, men mamman är trötter ändå. Må det var några uppvak men det var lätt o söva om honom. Försökte tjuva åt mig lite sovmorgon men lillfisen var svårflirtad på den biten. Dock när en annan piggat på sig, ja då passar han på o slumra i dryga 30 minuter!

Det nyinköpta babygymmet är populärt, han kan sitta 10-15 minuter om han är på bra humör - han flaxar o sliter i leksakerna som hänger där. Nåväl, bra att den gick hem iallafall. Och så är det smidigt att bära runt också!

Nu sover han lunch och jag hoppas han gör det ett tag nu, det är ju lite si och så med sömnen. Ska passa på och hämta morgontidningen och värma lite lunch - förhoppningsvis får man äta i fred? Ja, det är inte så givet längre. Det blir liksom en bonus och få äta utan en bebis i famnen alt. utan "skönsång" från en arg o förtvivlad son som inte tycker man ska äta utan roa honom 24/7 ;-D

Kommentarer
Postat av: Jonna

Har ni börjat med profylacen? :) Märker ni någon skillnad isf? Det kan ta ca 2 veckor innan man märker resultat. Hoppas dagen har varit bra. Jag ska snart sticka iväg och träna, men först Måste Haley ut :)

2011-03-23 @ 17:20:44
URL: http://jonnaterese.blogspot.com/
Postat av: Tina

Skönt att han gillar babygymet då. :-)

2011-03-23 @ 19:35:31
URL: http://tiniwinisen.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Skönt att ni fått en hyfsat lugn natt:) håller tummen på fler sådana!!

2011-03-23 @ 20:46:23
Postat av: Jennie

Haha, det ÄR redan zoo här. Ska börja ta inträde av kvarterets ungar så är snart topplånet borta :P

2011-03-24 @ 21:00:42
URL: http://lagomskadetvara.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0