Molnig repris

Ja det blev en repris idag igen, gick runt sjön en vända men vädret var inte lika fint som gårdagens. Men det var behaglig temp och blåste knappt något vilket gjorde det rätt varmt där man gick o sköt på vagnen. Mamman känner av i fogarna när man går längre sträckor med vagnen framför sig, hon hoppas såklart det ger med sig tids nog så hon kan njuta av långpromenader nu i vår då det är mer framkomligt överallt med barnvagn.

Kikade på hemvägen hur gamla järnvägen såg ut, men där var det fortfarande mycket snö - sedan var det bara besvärligt att ta sig hem bakvägen så tror man skippar det ett tag till om man vill ha bebis o vagn intakta ;-)

Mileon slocknade på studs trött som han var när vi begav oss hemifrån, och vaknade när vi kom hem då maman vart tvungen o bära honom sista biten för vi orkade inte gå runt allt igen då vi såg att sista vägen inte var plogad. Hemma firade lillskrutten med ett jättelass i blöjan som inte höll tätt. Mamman vart såklart lycklig när det varit dåligt på bajsfronten några dagar, mest unkna fisar. Dock är lillskrutt nu förmodligen en body fattigare, ha ha ha! Vette tusan om Vanish fixar den här kulören om man säger så.

Nu är magen bråkig igen och i kombination av en trött Millekille, så ska hjälpa pappan nu :-)


Alexandra!
Jodå, outfiten passar ypperligt nu! Se så fin han blev ;-D


Kommentarer
Postat av: Nathers

Goskiten! :) Hans fisar är inget att leka med, haha.

2011-03-13 @ 16:27:50
Postat av: Jonna

Sötskrutten!!



Ja han sitter bra men bara korta stunder, men ska han sitta en stund sätter vi honom i soffan med en kudde bakom. Tror vi kommer ha stor nytta av den sen när han blir så stadig så han kan sitta mkt i den. I sommar på stranden tex, vi köpte ju ett bord till som han kan ha lite leksaker att greja med :)



Ja nu vill vi ha vår! Är så trött på snön. Barbacke och värme längtar jag till!



2011-03-13 @ 18:36:06
URL: http://jonnaterese.blogspot.com/
Postat av: Alexandra

Ja men se så stilig han blev:)

2011-03-14 @ 09:16:10
URL: http://ahlbergsliv.blogg.se/
Postat av: Emma

Hahaha, du är så rolig när du skriver. Jodå Linda, vanish klarar ALLT, även bajskulörer, iallafall Venlas sorter, och inte bara 1 gång =)

2011-03-14 @ 10:25:27
URL: http://emmaryyti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0