På sjön


Idag kom vi hela familjen ut på sjön, där har en gubbe i området plogat upp en bred väg runt - prick 2 km lång, lagomt - och vill man är det ju bara o ta en vända till! ;-)

Härligt väder var det ju med, solen sken och det var riktigt skönt. Mileon slumrade lite av och till trots han redan sovit en jättebra (för ovanlighet ens skull) sovpass tidigare inne. Sedan sov han en stund till hemma på gården då vi kommit hem, då passade vi på o skotta lite. Det har ju kommit sådana mängder snö denna vintern så vi bävar för hur det blir med husgrunden som inte är alltför tiptop ändå. Vi ska ju ta o fixa den nu när tjälen försvinner.

Så, idag var det härligt o komma ut. Gav bara mersmak för en till vända imorgon! Får försöka passa på och ta en vända då Mileon ska sova ändå.

Tror dock inte det kommer vara några problem för lilleman att sova ikväll iallafall, om möjligen en tidig morgon då ;-) Mileon sov en sväng till nu, en timme och vaknade av magknipet. Ja man kan säga mycket om den, men det känns bara som upprepning då. Det blir någon vakentimme till tillsammans, vi ska försöka äta mat och kanske bada skrutten innan läggdags för honom. Vi har möblerat om i sovrummet så nu hoppas vi att Mileon sover på rätt sida. De brukar ju ligga vända mot mamman om de samsover så.


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Härligt väder!! Vad mysigt det ser ut! Och vilka ögonfransar han har:)

2011-03-12 @ 20:54:47
URL: http://ahlbergsliv.blogg.se/
Postat av: carlan82

Såg underbart ut! I Uppsala börjar allt tina bort och vi såg snödroppar nu i veckan.

2011-03-13 @ 09:24:26
URL: http://reproduktion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0