Varför är det så?

Ja varför är det alltid så att Mileon ska hålla låda så tidigt om morgonen, när han sedan börjar bli trött igen så ska det kämpas för glatta livet att hålla sig vaken (och mamman). När han väl somnar, ligger mamman själv helt klarvaken efter att blivit sparkad på, grymt kissnödig då blåsan fått sig en svängom i dryga halvtimmen..

Låg o tänkte vilken pärs det kommer bli sen och få honom och sova i sin egen säng, himla springande på oss. För när han ska sova i sin säng så blir det i hans rum (hmm.. som ännu varken inte har golv, tak eller väggar ens!) för han störs av oss - ja om han nu inte får ligga klistrad på mamman då?! ;-D
Tror faktiskt på AW metoden, någon form av den blir det nog - blir att dra på sig masken och stå ut, få ordning på torpet. Sådana här gånger önskar man att vi redan var där, att han var mentalt redo för det. Kunna buffa lite i rumpan och sen gå och sova igen. Iofs så lär dem ju sig att sova hela nätter med metoden, men till en början innan dem fattar galoppen då. Buff buff...

Buffa har vi gjort sedan han var drygt 5-6 veckor, men alla gånger har han inte somnat om utan då har man tagit upp honom och lagt han hos sig - det var då han sov i spjälsängen. Men nu sover han ju bara på mamman nattetid, när han får magont under natten/morgonkvisten och det slutligen lättar så har han svårt o komma till ro då han har magknip - då får man buffa han till sömns. Sedan blir det buffning när han vaknar av magknip under sina sovlurar dagtid, det gäller alltså att buffa i tid annars är det kört och man får en övertrött gnällion.

Jahapp, då ska mamman ta och göra något vettigt istället för att sitta här och se dum ut :-)

Kommentarer
Postat av: Nina-Morsa till Siri

Hej! Har missat att läsa din blogg ett tag, då min dator vart inne på lagning. Fy vad trist med Mileons mage! Har du provat att sålla ut nåt ur ditt matförråd? Min Siri blir tokig av lök, kål och för starka kryddor. Jag hade ju inte en tanke på att det kunde vara nåt jag åt, men se det hade det. Då skrek ju bara siri på kvällen också, men jobbigt ändå. Min BVC-ssk sa nåt klokt...tänk på vad du reagerar på i matväg, det reagerar troligtvis siri också på.

Lycka till nu, hoppas det går över snart!

2011-03-01 @ 10:48:08
Postat av: Linda

Nina: jodå, det var längesedan jag började exprimentera med mitt eget intag av mat. Gasbildande mat är no no. Choklad går bort. Sedan är det lite som är si och så med. Som mjölk, ren mjölk. Man blir ju så desperat så man testar allt! Men tack för du ville hjälpa ändå, hoppas allt är bra med er :-)

2011-03-01 @ 12:35:16
Postat av: Fru F

Det sägs ju att det tar två-tre dagar eller nätter då för att beteendet ska ändras. Känns ju som en evighet när man är inne i det och sen efteråt så skrattar man åt det att man inte tog tag i det tidigare!

2011-03-01 @ 12:49:36
URL: http://trueflink.blogspot.com
Postat av: jonna

Det kommer säkert gå kanon när det väl är dags. Joel skulle kunna sova i sitt rum nu, men det är jag som är bekväm och inte orkar springa in till honom för att tex sätta i nappen :D



Vilken är AW medtoden? läst något om det men minns inte?



Hoppas eran dag varit bra. Synd att vi bor så långt ifrån varandra, annars hade det ju varit kul att ses! :) Kram

2011-03-01 @ 15:09:12
URL: http://jonnaterese.blogspot.com/
Postat av: carlan82

Stackars lilla mage. Hoppas du unnar dig annan tid så du orkar. Mycket viktigt! Kanske be mannen din om en massage, de är du värd.

2011-03-01 @ 16:02:29
URL: http://reproduktion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0