24 veckor

  • Älskar "flyga flygplan", skrattar så han kiknar :-)
  • Besökt sjukgymnasten för andra gången i sitt liv. Nu var det ju inga problem med dessa saker han hade svårigheter för första gången. Han fick mycket beröm hur stor och stark han blivit. Nu får vi öva på att gripa bättre med högerhanden, han griper gärna bara med en variant av pincettgrepp och öppnar inte upp hela handen. Även låta han gripa med båda händerna samtidigt. Och så ska vi rull-öva mer, mest i lekens värld - för rulla, det kan han ju redan men ville inte visa det. Förstås!
  • Smakisarna fortlöper med varierade reaktioner, lite fruktsmakisar har vi betat av nu med och banan är mumma. Banangröten är lite trögare att få ner istället.
  • En riktig solstråle har han blivit!

Kommentarer
Postat av: Jonna

Härligt att han blivit en solstråle :) Magen krånglar mindre? Och vad härligt att han sov så länge häromdagen. Känns som Joel alltid kommer äta på natten :S

2011-05-20 @ 21:01:38
URL: http://jonnaterese.blogspot.com/
Postat av: Jonna

Det stör mig inte heller att han äter på natten, han somnar ju om direkt när han fått mat. Men 2 ggr är för mkt. Nu tror jag iof bara det är tillfälligt, händer mkt hos honom nu. Man får ha förståelse för det. Dom utvecklas ju sååå mkt det första året.



Samma här, har inte fått tummen ur. Färgade ju håret för ett tag sedan, men klippte det aldrig då. Nu är det dags. Synd att det är så förbannat dyrt bara. Snart ska vi ha 25års fest (Joel ska sova hos famror o farfar, usch vad det gör ont) då måste man ju se lite anständig ut.. :)

2011-05-20 @ 21:48:04
URL: http://jonnaterese.blogspot.com/
Postat av: Camilla

Vad härligt att han fick beröm utav sjukgymnasten :) Duktiga M! <3



Solstrålar tycker vi om :D

2011-05-23 @ 10:08:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0