Bloggens öde

Det är bra inflöde här, har gett ut en hel del inlogg till flera som efterfrågat på sistone - men det är nästan så att ju fler jag utelämnar mig till desto mer dör bloggen. Kanske skriver jag tråkigt och enformigt stundtals men så är mitt liv, det känns faktiskt tråkigt att blogga numer för man får knappt respons från många.

Så nu får det nog ebbas ut helt och hållet. Hade tänkt bita ihop till Mileon fyller ett år men det känns som jag inte kommer prestera ända tills dess. Då skriver jag hellre på vanlig notisblad och för in i hans bok istället och känner då att man kan skriva mer.

Det har blivit så att ju mindre respons ju mer motvilja att skriva mer om tankar, känslor osv.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Så tråkigt att du känner så, jag tycker det är så roligt att följa er! Men jag förstår ändå hur du känner, och det ska ju kännas bra för dig som skriver.Sv: Jag är mest "allergisk" mot stora blaffiga tryck, inte riktigt min grej på kläder till mig själv heller :)Haha, nej själv mådde jag ganska bra i soffan under filten ;)

2011-11-01 @ 19:56:12
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Camilla

-KRAM!-

2011-11-01 @ 20:52:14
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se/
Postat av: Sara

Åh så tråkigt, jag kommer verkligen att sakna dina inlägg.

Jag vet att jag har varit dålig på att kommentera de sista veckorna, men jar har/haft det riktigt jobbigt.Jag vet hur det känns när man skriver inlägg och ser hur många som läser i bloggen och nästan ingen kommenterar, då tappar man lusten att fortsätta.Jag kommer att fortsätta att kika in här om du ändrar dig vilket jag hoppas att du gör!Tack förresten, jag hoppas också att vi ska börja bli friska.Kram

2011-11-01 @ 21:18:43
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/
Postat av: Emma Ryyti

Jätte tråkigt att du känner så.

Jag måste erkänna att läser din blogg minst 1 gång om dagen, men från mobilen som är sååå seg, och då jag följer 8, bloggar så blir jag dålig på att kommentera!

Men det är så intressant att följa dig <3 Och åtminstone Jag är villig att bättra mig <3Stor Kram

2011-11-01 @ 22:53:07
URL: http://emmaryyti.blogg.se/
Postat av: Cissi & Jasmine

Jag har forst nu fattat att det gar att kommentera... men oftast sa skriver jag till dig pa Facebook istallet. Du far gora som du kanner, men jag tycker i alla fall det ar roligt att lasa det du skriver :0)

2011-11-02 @ 01:55:53
Postat av: Alexandra

Är hemskt ledsen att jag är en av dem som inte är så duktig att kommentera längre. Kan bara förklaras att jag börjat jobba igen och när man kommer hem är det full rulle med annat än datatid, sitter nästan aldrig vid datorn längre särskilt nu när jag tagit bort FB för ett tag också...

Hur som helst, jag forsätter mer än gärna att följa er. Men jag tycker att du ska göra precis som DU känner, det som blir bäst för dig! Må så gott och kram:)

2011-11-02 @ 10:19:53
Postat av: carlan82

Tråkigt att du känner så. Men förstår dig med. Jag vill jätte gärna följa din nya graviditet men vi kanske hörs inne på FL!? Hoppas det iallafall.Massor med kramar och det har varit jätte kul att följa er kamp mot barnlöshet./Therés

2011-11-02 @ 12:13:15
URL: http://reproduktion.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag säger som alla andra; tråkigt om du kommer sluta, men förståeligt. Ibland är det helt enkelt inte kul att blogga. Skulle vara väldigt spännande att få följa lillasyskonet också =) Stor kram till er.

2011-11-02 @ 13:38:30
URL: http://emmasbravader.blogspot.com
Postat av: Tina

Märker själv av det i min blogg, många som läser men nästan ingen som kommenterar. Men jag vet själv att jag är dålig att kommentera då jag läser bloggarna mest via mobilen nuförtiden och då är det krångligare att kommentera, därav har jag blivit sämre att lämna avtryck. Kanske det är lika för fler. Gör det som känns rätt för dig/er. Kramis!!

2011-11-02 @ 19:31:40
Postat av: Jenny / Ekomamma i stan

Tråkigt såklart, men jag förstår hur du känner - att blogga ska ju vara något roligt och inte bara ett "måste". Håller med dig om att kommentarerna betyder jättemycket. Att få många kommentarer på ett inlägg sporrar verkligen mig att fortsätta blogga, och motsatt som du skriver när det är få eller inga.Jag försöker att lämna kommentarer på de bloggar jag följer lite då och då, men pga tidsbrist så blir det ofta bara ett "härligt!", "kul!", "men vad synd" eller liknande, men jag känner att det är roligare att ge ett avtryck i alla fall än ingenting. Även om jag hellre skulle skriva något mer meningsfullt.

2011-11-03 @ 07:33:49
URL: http://ekopyssel.blogspot.com/
Postat av: livets underverk

Och jag sällar mig också till skaran som tycker att det är tråkigt om du slutar blogga, men som samtidigt förstår dig. Är själv ambivalent när det gäller min blogg. Har många gånger om tänkt att nu jag har skrivit mitt sista inlägg, men sen så rullar det på ytterligare ett tag, inte minst då det kommer in fina kommentarer som ökar på motivationen.Stor kram!

2011-11-03 @ 13:40:57
URL: http://livetsunderverk.wordpress.com
Postat av: Hanna

Jag såg att grannen som flyttade i somras hade ställt en på deras släpvagn och sa till Crille att han skulle hålla utkik efter en sån på blocket. Men så kom han över och frågade om vi ville ha lite grejer till Astrid, hans dotter är nu tio år, yngst i släkten och kommer nog inte få några småsyskon. Korgstolen och en fin trävagga blev våra fynd! :)Sv: Vad bra, då ska vi absolut göra det :) Ska bara bestämma oss för färg, inhandla den och åka iväg till Crille jobb för att spraya. Tror att det blir vitt med någon färgglad dyna :)Förstår precis hur du känner! Ska leta reda på dig på facebook så kan vi fortsätta hålla kontakten där? Lär fortsätta kolla in här i hopp om uppdatering :)KRAM på er, och trevlig helg!

2011-11-04 @ 11:11:52
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Hanna

Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att ställa upp som surrogatmamma, att kunna ge någon glädjen att få sitt efterlängtade barn. Dock skulle jag vilja känna mig färdig med min egen barnaskara först. Crille är inte lika positiv till det, och vi lär väl aldrig behöva bli överens om det heller med tanke på hur snabbt lagändringar funkar här i svea rike ;) Tur det! :) Ska klicka in mig och leta reda på er! kram

2011-11-05 @ 09:59:36
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Hanna

Tack för tipset, ska köpa i plast istället! :) Dom är kanske lättare att skura av dessutom.. :)Hittar dig inte på fejjan! Bra att vi båda har så otrooooligt ovanliga namn ;) Kan du inte klicka in dig här: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=739066124&sk=info och lägga till mig ist? :)kram på er!

2011-11-06 @ 20:16:33
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Jonna

Fina du! :) Ja vi hörs absolut av på andra ställen :) Men jag saknar dina inlägg här som tusan ;/KRAM!

2011-11-08 @ 12:29:25
URL: http://jonnaterese.blogspot.com/
Postat av: Sara

kan du inte lägga till mig på facebook, sök på min mailadress :-)

2011-11-09 @ 20:59:42
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/
Postat av: Camilla

Tack gumman! <3

2011-11-10 @ 09:38:53
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se/
Postat av: Camilla

Det vart soppa och så ska jag snart sätta igång med bakad potatis som kvällsmål för mig och Jonis. Vart glad över att se att även barnen åt med god aptit :)Puss! <3

2011-11-11 @ 19:38:41
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se/
Postat av: Hanna

Sv: Haha, hon protesterade då inte över "svanslöken", det var nog mest jag som tyckte det var roligt :)Turligt nog så har man ju 72timmar på sig att göra ett drag, men det blir rätt utdragna matcher ;)

2011-11-12 @ 09:16:59
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Hanna

Kanske har det varit ngn fas för dem, för Astrid har det då vänt till det bättre med sömnen..Börjar även misstänka att pappan hade rätt i att det var tänderna som spökade :)

2011-12-11 @ 15:00:56
URL: http://hannovsky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0