Koksalt koksalt

Ingen bättre natt heller, eller ja - sådär. Han drar ju i sig så mycket snor när han sover så han vaknar ofta med magont, sedan kör det liksom igång att han inte kan andas eller kan trösta sig med tummen utan att få andnöd. Livet är tufft som sjukling! Dock fick vi allihopa nästan fyra timmars sammanhängande sömn på slutet så det var tacksamt. Mileon kunde då andas hyffsat normalt utan att låta som en slemklump. Dock har hostan knackat på här med.

Kör koksalt titt som tätt, Mileon är lagom less på det. Men tycker han är piggare idag än igår iallafall, inte lika gnällig.

Vi har hittills haft en lugn dag här hemma, har skrapat lite tapeter medans Mileon utforskade en tumstock och en lös kopplingsdosa. Pappan installerar tre spottar i halldelen där vi kommer förvara ytterkläderna. Blir nog bra det när det blir klart alltihop med förvaring. För mer plats måste vi ha!

Efter mellis ska vi bege oss ut, det ser riktigt ruggigt ut utomhus men det var faktiskt rätt behagligt. Lilleman behöver sova/vila en vända till så kanske han somnar en sväng i vagnen om vi har tur. Så kan vi justera till vintertid enklare ;-) Men det blir väl inte som tänkt i vanlig ordning..

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Tråkigt när de små är krassliga! Noah har precis haft två hostfria nätter, de första på ca två veckor. Han har också varit täppt som er lillkille. Men, men nu är han i alla fall mycket bättre. Hoppas M repar på sig!

2011-10-30 @ 19:43:32
Postat av: Jenny / Ekomamma i stan

Lilla stackarn, hoppas att det blir bättre snart.

2011-10-30 @ 22:33:28
URL: http://ekopyssel.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0