Men tack!

Snacka om att ha koll, eller inte. Fick ett paket i brevlådan idag och vad var det i?


Hade tydligen vunnit en ytterligare tävling jag helt glömt bort. Det var något med att skriva hur ens barn tyckte om deras gratis-napp dem skickade ut när man gillade deras facebooksgrupp. Bara lite "synd" att Mileon redan har haklappen, att det inte blev en annan färg. Men glad blev jag (vi) för detta helt oväntade paket!

Har turen vänt eller vad? Jag vinner ALDRIG annars i tävlingar och nu två i raken? Kul i vilket fall!

Vi har precis landat här hemma efter en heldag borta, åkte tidigt imorse till Öppna förskolan - sedan hade vi babysång. Mileon var lite skeptisk men kom igång efter ett tag och studsade och hoppade i takt till musik o sång. Trots han egentligen skulle sova så gick det fint, man märkte bara av i slutet att han blev trött. Han la sig på mage framför mig och vilade med tummen i mun de sista låtarna. Goding! Så lätt att ha med sig överallt, skulle babysången fortsatt så är jag säker på att han skulle somnat ;-)
Vissa låtar älskade han, speciellt när vi skulle lyfta dem upp i luften, kittla dem. Mileon var den som gapskrattade av alla, många andra barn var kinkiga - mycket intryck förstås.

Efter sång o lek så gick vi en trappa ner till öppnis igen, satt där en stund men kände mig allt annat än fräsch då det var så himla varmt på babysången - svettmamma!! Grannen med sin Albin (född samma dag som M) kom in en snabbis med, självklart lägger Albin av världens bajsblöja - och A-K hade skötväskan i bilen, så vi ryckte in o donerade en blöja ;-) A-K trodde inte ens vi använde samma blöjstorlek då Albin är många kilo tyngre, men jodå - klart vi gör!

Åkte och postade brev och böcker, in på en affär o köpte lite småsaker. Sedan när vi var på väg till bilen stöter vi på Tina o Max, roligt sammanträffande!! Tur vi stod under tak, himlen öppnade sig. Gav sig ju inte heller så fick rusa till bilen, in med yrvaken M som ändå blev blöt, in med grejerna och vagnen. Droppade om mig sen!
In på elektronikaffär o köpa en hushållsvåg och sen hem!

Pust.

I med sen lunch och packa upp här hemma. Och ta in vagnen o bilstolen för att torka. Nu blir det snart att förbereda middag och fixa en rejäl sats med äppelröra till M att frysa in, det går åt! Som vanligt blir det målning på schemat ikväll, skönt att slippa sen :-)
Vill sy, men symasinen är på "service" ;-) Tygerna ligger ju kvar!

Kommentarer
Postat av: Sara

Grattis till vinsten, alltid roligt att få vinna nån tävling!

2011-09-07 @ 21:06:37
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Gud så roligt att få ett brev ned dimpandes bara så där:) Grattis till vinsten! Låter som ni haft en fullspäckad dag, men en rolig dag:)

2011-09-08 @ 08:13:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0