Solig lördag

Pallrade oss hemifrån vid 09.25, mötte upp en tjej för att sälja böcker. Sedan åkte vi till klädbytardag där det verkligen var för sjaskiga kläder - snacka om urtvättat, mer eller mindre rubb o stubb! :-o Jag är väl inte så jättekräsen men näe, där gick min gräns. Kom hem med i klädesväg endast ett par mjukisbyxor till M. Sedan stapelklossar, en lektelefon och elastiskt gummiband (pärlor och sådant). 45:-

Vi mötte ju upp Tina där så vi hängde på henne hem för lite mellanmål. Hade packat med brödbitar sedan smörgåstårtan för att mata ankorna, men det blev andra planer då vi hängde med upp på stan där det var Barnens dag. Följde med på lite ärenden, provade på chokladlyckan (ingen lycka dock), fiskade gosdjur till M.

Det blev lite ändrade planer då egentligen  vi skulle åkt för att fylla i AC i saaben, men så blev det inte då gubben som skulle göra det inte fanns på plats idag. Åkte hem från grannstaden och vi packade istället ner fika och lilla familjen körde till Mackmyra Bruk och gick runt. När vi satt och fikade så var det verkligen tokvarmt i solen, satt och flämtade duktigt. Mileon han sov sig igenom hela vistelsen på den gamla bruksorten ;-) Men han lyckades hinna se lite islandshästar iallafall innan dem bruna slog igen.

Blir väl ta o gnugga geniknölarna för att komma på någon rolig Lördagsrätt, få i M lite kvällsfika innan han ska sussa och ha lite myskväller. Ska spana lite resor med. Idag handlade jag till reseapoteket, så då är även det avklarat. Har även solskyddsdräkt nu också, dock aningens stor för M (92/98) men den täcker det som bör täckas. Hela 40:-

Ska försöka rota fram alla sommarkläder jag packat undan, de kläder som han fortfarande han kan ha dvs. Se över om det är något han behöver ha.

Idag gick jag även lös på barnstolen, och nu verkar den uppföra sig igen efter mycket in/ut dragningar. Får se helt enkelt om det fortsätter så eller om den uppför sig tillfälligt ;-) Är ju jättenöjd med stolen i övrigt, skulle vi behöva en ny blir det samma sort. Multitechen är ju bland de som fått högst betyg i bilstolstest, den klarar upp till 25 kg, rymlig och enkel att ha att göra med. (ja om man bortser detta strulande med bältet som hakat fast sig, men de gör dem ju normalt inte) Förmodligen blir det en till sådan stol ändå framöver när man börjar jobba igen, så vi har en stol åt M i varje bil med tanke på dagis.

Kommentarer
Postat av: Tina

Maxens klippning gick på 150 kr. Billigt och bra! :-) Ja fast billigast blir det ju såklart hemma. Hihi!!

2011-09-10 @ 20:10:25
Postat av: Camilla

Vilken härlig dag ni hade :) Mys!



Tack för dina fina ord, de värmer ska du veta! <3



Puss

2011-09-11 @ 08:00:05
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0