RD 5

Status, förkylningen är snart ett faktum! Bihålorna gör riktigt ont. Men det som inte dödar det härdar väl?

Kommentarer
Postat av: Nathers

Uscha, hoppas att jag inte har samma sak, haha.

Har känt mig lite hängig idag.

Krya på dig!

2012-05-30 @ 14:49:18
Postat av: Therés

Åååå jag har missat att ni har börjat försöka. Heja heja!!!Hoppas verkligen på er och att ni ska slippa fylla frysen igen.Vi bestämde oss i förrgår att vi väntar till augusti med syskon försök, eller rättare sagt tar nytt beslut då. Allt känns så kluvet ...vill ha fler men ekonomi och känslor ska klaffa också.Men hoppas hoppas på att den lilla boar in sig där i magen din nu!!!

2012-05-30 @ 17:47:23
URL: http://dregglisar.blogg.se/
Postat av: Hanna

Blää! Är det "bara" förkylning eller kanske det är lite pollen som gör det än värre?Sv: Jag har en lite pysslig ådra som sällan får levas ut..Är för lat för att starta igång projekt, men när jag väl är igång så tycker jag det är jättekul :)Njah, jeansshortsen på dam är jag inte så förtjust i, men däremot finns det två på barn..Billigt och bra för oss pyttemänniskor ;)

2012-05-30 @ 21:17:34
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: MDB

Tänkte säga som Hanna, att är det "bara" förkylning, men då tänkte jag på något annat. :-) Jag har nämligen blivit förkyld under ruvartiden när jag testat plus...gissar på att det är något med immunförsvaret som går ner för att hjälpa den lilla att fästa.Håller tummarna som sagt!

2012-05-30 @ 23:26:21
URL: http://minadrommarsbarn.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0