Kallelse

Dagen efter damp det ner en kallelse till Läkarhuset, 31 Mars. Ja de har inte direkt bråttom trots det är deras fel att de strulat till det och dassat på latsidan. Men är man förvånad eller vad?! Sur är väl bara förnamnet men det går väl över. Huvudsaken jag får göra den där jäkla spolningen nån gång. Ska till trots ringa till Uppsala och gnälla av mig, de förbarmar sig kanske sig över mig/oss.

kors i taket

Läkarhuset ringde (!!!) nyss och de skulle skicka ut en tid för spolning, har även antibiotika att hämta ut på apoteket för att börja knapra på två dagar innan. Får hoppas jag inte får en tid nästa vecka bara, då är jag (vi) allt annat än hemma utan tillbringar en vecka i fjällen. Mycket behövligt att komma ifrån ett litet tag.

???

Äntligen fått tag på Läkarhuset, det är inte det lättaste när man inte har möjlighet att ringa på dagarna när det är telefontid men nu är det ett steg i rätt riktning. Undrade om en remiss inte längre är viktig för vi har väntat sedan 9/12-08 men inte ett ljud från deras sida trots blåslampan i arslet på dem. Hon satt tyst ett tag och bad att få återkomma då hon var tvungen att ta upp detta med Misguena. Suck. Får väl se när de behagar att ringa upp igen, skulle inte bli så förvånad om det blir jag som fick ringa tillbaka igen med efterlysning.

Fortsättning följer.....

RSS 2.0