Här var det inte uppdaterat

Så jag passar på och skriver några rader nu istället.

Den 18/5 fick jag tid för spolning hos Misgena då jag fick avboka den andra tiden då jag skulle opereras i april. Spolningen gick väl inte så bra då han inte ens kunde få in katetern i livmodern för livmodertappen bara bråkade. Det gjorde riktigt ont när han försökte gång på gång och sen tuppade jag mer eller mindre av utan förvarning. Han ville inte fortsätta utan han satte sig genast vid sin dator för att skriva remiss till sjukhuset för att göra det under narkos.

Jag blev riktigt snopen! Jahapp.

Det var bara att vänta på kallelse och den kom under sommaren och fick tid till 20/7, ingreppet gick bra och fick åka hem samma dag. Hade blödningar + mens mer eller mindre i två veckor efteråt. Efter vi kom hem från semestern hade jag fått en journalkopia från läkaren som gjort spolningen under narkos och då fick jag beskedet att jag hade väldigt dålig passage i ena ledaren och mer eller mindre normalt flöde i den andra. Blev lite chockad när de inte upptäckt detta tidgare med alla dessa undersökningar man varit med om.

Så nu står vi i det stadiet att jag ska ringa repro för att Johannes ska kunna få del av journalen, repro har nyligen öppnat efter sommaren och det är helt omöjligt att komma fram i telefonen.

Har noll koll hur jag ska räkna cykeln nu och vad nästa steg blir, stimulerat eller inte? IVF?

RSS 2.0