Utmanad

Jag har blivit utmanad av Sara, dock har jag sett den florera bland de flesta så jag väljer att bara acceptera utmaningen genom att besvara frågorna.


1. När du är hemma helt själv, vad gör du då?
Jag är ytterst sällan hemma själv, de gånger kan jag räkna på ena handen. Så, de gånger jag varit helt själv, har jag vilat/sovit.

2. Vad är det absolut pinsammaste som du har varit med om?
Är duktig på att göra bort mig, en gång för länge sedan när jag var ung och dum och rökte - så var jag rätt trött en morgon och orkade inte få på mig kläder för att ta en cigarett ute på balkongen. Virade in mig i en filt och travade ut och satte mig längs väggen. Varmt och skönt ute, eftersom piggnar jag på mig och tycker mig vara extremt uttittad. Höjer blicken och ser ett helt arbetslag sittandes på hustaket mitt emot - de hade tydligen morgonfika och hade finfin vy där jag satt med filten väldigt tokigt på sniskan och det enda tygstycke jag hade på mig utöver det var minimala string. Hej hej!!

Eller varför inte gå härs och tvärs i stan och fundera varför folk tittar så otroligt konstigt på en.. Tills en snäll person går fram till en vid busshållsplatsen där jag står och väntar, och säger lite fint att jag har nog knäppt min kappa rätt.... fel.
Jodå!! Hela kappan ser tokig ut, där fick jag för jag trodde jag var fin i den - he he he!

3. Om du skulle bjuda mig på middag vad får jag då?

Slänger ihop fylld kycklingfilé med örtsås till, sallad och klyftpotatis! Bara för jag själv är sugen på det idag ;-)

4. Det bästa som har hänt idag är?
Att grannen kom förbi med sin stora traktor och hjälpte oss med o få bort massa sten, jord - så vi har grunden till lillemans lekplats. Guld värt!

5. Du ser en förälder som behandlar sitt/sina barn på ett enligt dig fel sätt, vad gör du?
Jag har ingripit många gånger, jag kan inte med att bara stå och titta på sådant som många andra tyvärr gör.. Skulle inte tveka en sekund!

6. Om du skulle få en dejt med valfri kändis, vem skulle du ta och varför?
Men så svårt, dock drar jag till med mitt frikort.. Colin Farrell, han är bara så läcker ;-)

7. Tidernas absolut bästa film?
Nyckeln till frihet, lätt!

8. Om du får klä dig som du vill, vad skulle du ha på dig?
Inte för att vara tråkmåns, men jag väljer gärna myskläder isåfall - om jag nu vid det tillfället endast skulle vara hemma. Älskar't!

9. Vad skulle du göra imorgon om du fick göra precis vad som helst?
Lätt dra iväg till något varmt o soligt ställe! Skulle vilja komma iväg lite och ladda batterierna en aning.

10. Har du några tics och iså fall vad?
Vet inte om det är tics precis, men tvångsmässigt behöva gäspa - antingen äkta eller fake minst tre gånger, annars "kan" jag inte somna.

11. Din mamma är mest stolt över...?
Mamma skulle nog varit stolt över oss barn och barnbarn, för det var hon när hon levde.

Done.

Igår var jag iväg och tog nya prover, sedan postade jag iväg det till Uppsala. Nu kommer det ta lite mer än två veckor innan jag kan ringa och höra med kliniken att det kommit in svarsprover. Så, vi fortsätter med de vi pysslat med som så många gånger förr. Väntar.

Förhoppningsvis hinner vi med ett försök innan kliniken stänger för sommaren.

Glad Påsk!


RSS 2.0