Helt koko!

Min kropp ballar ur rejält!  För en vecka sedan några dagar efter ägglossning så började det komma spottings hit och dit, och idag en vecka senare vaknar jag mitt i natten och störtblöder. Mensvärk. Aj. Ont. En vecka för tidigt dessutom. Har ALDRIG fått mensen så tidigt och inte heller haft spottings/mellanblödningar.

Och inte har jag heller fått tummen ur och fixat mina blodprover heller. Tung suck!

Snart dags o damma av för...

Då är det snart dags att börja jaga glada gubben med ägglossningstesten, dock befarar jag att vi kommer ha oflyt och krocka med en helg vid insättning och att det inte blir något denna vända. Det är just vår tur.. Så blev det även förra vändan med, då hade kliniken nyss öppnat efter julen men tog inte emot för insättningar den första veckan.

Det har varit en väldigt knölig väg hit, har mått dåligt periodvis över motgångarna som varit och sedan tog det ju evigheter innan hcg-halten försvann. Jag åkte in på gynmottagningen flera gånger efter det medicinska missfallet då det blev vätska i livmodern som inte ville ge med sig och de förstod inte heller varför det uppstod. Men nu har vi godkänt stämpel i rumpan men först ska jag ta och ringa kliniken och fråga om virusproverna ska uppdateras på mig. Vore ju snopet o åka ner för insättning och det blir att vända i dörren då proverna är gamla, de måste ju göras om vartannat år. Tog det December 2009.

Känns som det blir nästa vända ändå vi kan försöka köra igång med syskonförsök. Hur många försök vi orkar med låter stå oskrivet, utan tar det som det kommer. En annan känner sig rätt ärrad nu.


Uppdaterat senare:

Nepp, det blir inget denna vända heller. Blodproven ska göras om och hinner inte göra dem och få dem ditskickade innan insättning. Man blir liksom inte förvånad.

RSS 2.0