Det är pappan

..som fixar pruttarna! Ja, pappan brukar väl förvisso också lägga av brakare men menar mer på att när Mileon sitter i famnen hos honom så ska det mökas på alla möjliga vis - man funderar ju varför det oftast tillfaller hos honom? En annan bara skrattar åt det hela, men inte kommer man undan bajsblöjorna för det - vi delar rätt lika på dem. Pappan var så stolt när vi kom hem från sjukhuset med M och sa att det inte var så värst farligt med bajsblöjor, men när ersättningen introducerades var det väl andra ljud i källan ;-) Pappan, vänta bara till vi introducerar mat också - möhöhö!!

Mileon sköter magen rätt bra ändå utan hjälpmedel, det blir vanligast varannan dag vilket är okej - och ibland går det en extra dag emellanåt. Jag som var så orolig för att han skulle bli så hård i magen, men inte ännu i iallafall. Vi kör fortfarande med ersättnings 1:an, ska väl snart introducera 2:an med.

Kommentarer
Postat av: Nathers

Haha, ja, hans pruttar är inte att leka med ;D

2011-04-08 @ 15:06:33
Postat av: Anna

Jag är lika glad för varje dag som S J mage fungerar bra, har hört så många skräckhistorier om när man enbart ger mjölkersättning. Kanske gör Sempers mjölkdroppar någon nytta?!



Funderar lite på hur det blir när man blandar in gröt och fast föda, hoppas magen hänger med då med :)

2011-04-08 @ 21:57:06
URL: http://mijaqi.blogspot.com/
Postat av: Jonna

Hehe Joel skiter som bara den, man märker när han ska göra det för då blir han helt tyst och koncentrerar sig. Sen brakar det till rejält :)



Ikväll trodde vi han hade somnat inne i sovrummet, men icke - han bajsade haha..

2011-04-08 @ 22:38:56
URL: http://jonnaterese.blogspot.com/
Postat av: Camilla

Haha, kan se J framför mig när han byter på M ;-)



Önskas klädnypa kanske? ;-p

2011-04-09 @ 07:41:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0