13 veckor

Man märker små små ting som ändras från dag till dag, han har kommit på att han har lite röstresurser som kan användas till att gnälla i olika lägen och utbrista små (TOKSÖTA) tjut.
Han är fortfarande snål på smil o skratt, han avfyrar hellre sina flin när man inte ser på. Och när man tittar på honom igen så tappar han ansiktet helt o hållet. Riktig knäppis är vad han är!

Börjat greppa tag i saker så smått, men han förstår nog inte riktigt att han gör det ännu. Sedan har han börjat visa tendenser till att rulla från mage till rygg, på vår divandel i soffan har han rullat runt några gånger utan hjälp - där är det dock svag lutning som hjälper honom på traven. Har låtit han övat rulla på plant underlag men än har han inte riktigt fattat galoppen där, men det är nog nära om han fortsätter så här.

När han väl ser något, så kan han betrakta det länge. Vissa föremål är roligare än andra, en favorit sedan tidigt har varit vår tavelvägg i vardagsrummet. Fina kontraster där.

Pratar mer med ting, ibland blir han förbannad o skäller på leksaker - det är rätt roande!

Och så har han idag fått 3-månaders sprutan.

Kommentarer
Postat av: Jonna

Duktiga Mileon! Joel ska få sina sprutor på Måndag, jag fasar!!

2011-03-04 @ 21:34:51
URL: http://jonnaterese.blogspot.com/
Postat av: Alexandra

Oj vad han växer lilleman! spännande att han börjat vända sig så smått. DET var Noah ganska sen med. Hoppas han slapp feber efter sprutan, vilket våran lillkille brukar få efteråt:(

2011-03-05 @ 09:14:46
URL: http://ahlbergsliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0