22 veckor

  • Börjat vaknat på nätterna för mat, inte mig emot om han är så lätthanterlig som han är så. Brukar stoppa tillbaka honom på en gång i hans säng och han somnar om själv utan knussel. Han kanske behöver det extra målet helt plötsligt, tillväxtfas? eller hade vi bara en period med mer sömn nattetid än annars ;-)
  • Äntligen börjat intressera sig för sina fötter, greppar dem och försöker givetvis få in dem i munnen.
  • Äter Lemolac 2 nu, vi funderar på att introducera så smått smakisar. Han är intresserad nu och "gapar med" o "tuggar" när han sitter vid bordet o ser på när vi äter. Köpt hem banangröt som är snällt för magen.
  • Försöker häva sig upp när han ligger/halvsitter i famnen, inte börjat så ännu i vagnen - men det står väl inte på förräns han försöker där med.
  • Märker mer och mer att han provar sig fram med röstresurser för att få sin vilja igenom, han kan "fejkgnälla" och när man genomskådar honom så börjar han skratta.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Tror att det är en tillväxtfas, era hela nätter får ni nog tillbaka snart. Skönt att han somnar om snällt i sin säng efter flaskan.Vad är Lemolac?Det verkar som om ni har en liten söt pajas hemma <3

2011-05-11 @ 20:16:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0