Litet om mycket

Allt rullar på, har varit några trötta dagar med väldigt lite energi. Tog premiären att passa på att sova medans Mileon sov, men jag blev desto tröttare utav det då han bara mikrosover skruttungen på dagarna!

Han vill mer än vad han kan, frustrerande tycker han förstås. Och inte får man hjälpa till på traven heller, då är det katastrof! Ha ha!

Idag hämtar vi upp moster Nathalie vid stationen, imorgon är det urnedsättning för mamma/mormor. Och så är det helg som kommer gå i rasande fart som vanligt. Nästa vecka är det en del inplanerat, man får åka runt som ett fån. Ska bland annat ha dejt på Öppna med några andra, sista gången i lokalen för säsongen. Jättetråkigt! Sista gången är det avslutning utomhus med grillning.

Har annat också på gång som vi kanske delar med oss utav tids nog, ja livet rullar på helt enkelt och det är bara att försöka hänga med så gott det går!


Våran tuffing! Som vi spökar ut honom ;-)Bodysuiten var ju för liten när vi väl provade den! Sluta väx unge!  Och en glad sommarkille!


Mamman är med i Buzzador och Mileon får allt vara försökskanin emellanåt, denna svängen vart det inte riktigt något nytt då vi skulle "buzza" om Natusans badprodukter - vi använder det sedan innan. Men Mileon är iallafall glad!

Som buzzador får man utan kostnad testa nya produkter och tjänster vilket är jätteroligt, och att sedan låta sina bekanta få prova med små testprover gör inte saken bättre.

Hur länge det dröjer innan man kommer med i sin första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl man passar in i de kommande kampanjerna. Har märkt att efter jag fått Mileon så har jag fått mycket fler erbjudande till kampanjer, roligt!

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får man besked om det via mail och man väljer då själv om man vill deltaga eller inte. Kanske är det någon som är intresserad så häng på!

Kommentarer
Postat av: Jonna

Jösses vad stor han ser ut :) Sååå söt sommarkille med!!!Tror inte den stolen finns att köpa i vanliga affärer, men vet inte säkert. Hoppas Joel gillar den! :)

2011-05-12 @ 16:21:12
URL: http://jonnaterese.blogspot.com/
Postat av: Tina

Sötnosen då!!

2011-05-12 @ 19:01:22
Postat av: Alexandra

Ja jisses vad stor han såg ut, lilla sötnosen!:)

Har också haft några trötta dagar då jag har sovit då Noah sovit. Gäller att passa på, om några månader går det inte när man ska tillbaka till verkligheten igen.

2011-05-12 @ 23:02:39
URL: http://ahlbergsliv.blogg.se/
Postat av: Emma R

Oooj, jag trodde först att det var någon annans barn på bilden där han stod upp.. Nu ser jag verkligen vad stor han blivit.. Jag måste också passa på att fråga var ni köpt den vita solhatten? Och är det snören? Som jag har letat!

KRAM

2011-05-13 @ 17:34:44
URL: http://emmaryyti.blogg.se/
Postat av: Camilla

Fina fina Mileon! <3

2011-05-16 @ 07:23:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0