Bacillusker

Först ut var lilleman som helt huxflux började snora, han sov väldigt dåligt första nätterna då näsan blev helt täppt. Sedan kom skrällhostan. Nu igår började jag känna av bihålorna igen, och det ömmar i halsen. Pappan i huset har varit otroligt fryssen. Snart ligger vi väl helt däckade lagom till lilleman piggnat till ifrån sina baciller ;-)

Vi pratade lite löst om att åka upp till stugan i fjällen över helgen, eller ja, J slutar jobbet torsdagkväll så vi åker upp då. Frågan är hur vi mår närmare Torsdagen? ;-) Blir mycket åkande för en annan som också ska ner till Ullared. Tur man är berest genom Sverige - ha ha ha!
Får se hur vi gör helt enkelt. Mileon har inte varit i stugan ännu, förra året blev det ingen tripp alls upp dit då läget var som det var med mamma min. Annars åker vi alltid upp en sväng på hösten och emellanåt under säsong en vända med. Lugnt och vackert, man får ro i själen.

Idag har vi inte mycket planerat, vilket behövs ibland så man hinner med sådant som halkar efter här hemma. Nu slipper jag iallafall diska för hand för svärfar och maken fixade dit den nya i Söndags - dock har vi inte hunnit provat den ännu så än vet vi inte om vi är nöjda. Den verkar bra avancerad iallafall, får se om man förstår sig på den. Jisses! Jag och teknik är inte bästa vänner nämligen.. eller, jag är inte intresserad - så jag har svårt att bry mig om att lära. Vilken tur jag har en tekniktokig karl här hemma då som försöker introducera mig i massa nytt!

Måste boka tid för besiktning på saaben med, har inte kollat ännu hur "tätt" det är med tider - jag hoppas att jag kan hinna med här snart så har man det överstökat. Bilen har ännu inte felmeddelat något mer, kanske är den lagad? Hoppas på det. "Bara" AC'n som dött då som kanske ska fixas billigt för svarta pengar. Är inte värt att lägga ner mer slantar på kombin när vi ända ska hiva iväg den inom en snar framtid.

Och chefen.... henne måste jag ringa med, tänka sig att man kan dra sig så för något?

Pappan har vaknat och ska ut och försöka reparera saaben en aning, han körde som en liten drulle igår och råkade med en liten dummis. Har vi tur lyckas vi fixa den själva ;-) Och så ska han hinna med att dra upp båten ur sjön också, oj så många turer i den det blev i år då? Ingen alls!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Hörru du, Elin är 9 1/2 ÅR och har aldrig varit till stugan! Förhoppningsvis kommer M dit före Elin!;)

Och att dra sig för att ringa chefen, det känner jag igen, tyvärr! Bara att bita ihop... Hoppas ni kryar på er snabbt må så gott! Kram

2011-10-04 @ 11:36:34
Postat av: Jenny / Ekomamma i stan

Krya på er! Här är maken sjuk och jag är inte helt på topp fortfarande efter att ha varit sjuk för två veckor sen.Lycka till med att ringa chefen. Känner igen det där med att dra sig - själv väntade jag för länge och fick en trist överraskning tillbaka på jobbet...

2011-10-04 @ 19:46:49
URL: http://ekopyssel.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0