På vift

Idag åkte vi hemifrån utan Mileon, jag i min bil, pappan i sin. Kvar var Mileon med sin farmor och farfar. Vi åkte till pappans jobb och lämpade av en bil och vidare till Uppsala. Efter Akademiska så blev det en tur till Nathalie där vi skulle lämna av hennes cykel, fick se deras fina rymliga lägenhet också. Därefter till hamburgarhak för att lugna våra hungriga magar. Och så styra kosan mot pappans jobb igen där jag skulle lämpa av honom för han skulle jobba eftermiddag. En annan åker hem och får besked att det gått så bra idag med lilleman, härligt! Kunde iofs inte tro något annat - han är så snäll! De hade varit ut på en långpromenad och han sussat två vändor sedan vi åkte. Så en glad grabb var där hemma.

Kändes jättebra att lämna honom, litar fullt ut att farmor och farfar tar väl hand om våran skatt. Trots vi var borta bara några timmar (totalt 5) så hann jag sakna honom en hel del, det kändes faktiskt som att vi glömt honom någonstans på vägen. Tyst i baksätet ju! 

Skönt att det gick bra iallafall, alla nöjda och glada :-)

Vi får väl se om farmor kan rycka in och hjälpa till även när vi ska till Ullared jag och storasyster, tycker det är roligt att hon erbjuder sig. Jag och pappan skojade i bilen hem att vi hoppades att lilleman uppfört sig så de inte blev bortskrämda ;-)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vad skönt att fått lite egentid tillsammans, utan att behöva tänka på en liten skrutt.Visst slår saknaden till men den är så nyttig då man får mer kraft vid skruttdagar..KRAM!

2011-10-03 @ 19:52:29
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0