Resten av dagen

In till sista föräldragruppen på BVC där det var dålig uppsluttning, vi var totalt tre stycken mammor av sju. Vi pratade lite om sjukdomar och infektioner, trodde det skulle vara mer nyttigare men det mesta visste man ju redan. Synd, så vi valde helt enkelt fel val idag ;-) Nästa vecka är det höstlov och då är det ju ingen musiklek, så det går två veckor tills nästa vända.

Pyttsade i lite mat till skrutt och sedan blev det lunch på stående fot för mig på Ikea, korv... vad annars? :-) Hela köpcentrumet var utan vatten för en stor vattenläcka i staden. Jag, kissnödig. Men det var bara att knipa! Handlade trots det efter korvarna - blev lite irriterad över ombyggnationen i mataffären, de hade spärrat av här och var så man kom inte förbi utan fick prova gång för gång - mötte fler irriterade som gick i labyrinten... Handlat fick man iallafall till "musik" av byggbullret. Mileon somnade ändå trots allt oväsen, en trött kis. Men han sov inte så länge, utan vaknade när jag hade över honom till bilstolen - inte ens somnade han om på väg hem.

Slängde bara in maten i kylen och klädde på oss ordentligare, så var vi utomhus och lekte och upptäckte. Ner i vagnen och så gick vi förbi grannen med hennes post som kommit till oss. Blev kvar på fika och snicksnack. Sedan följde hon och hennes Albin med hem då hon ändå skulle rasta hundarna hennes. Då slocknade både Mileon och Albin. Bra det, så slapp man en övertrött herre senare.

Hem och fixade storkok på köttfärssås och gjorde lasagne på plåt. Sedan var jag tröttmössan självt. I med mat och diska upp allt och mixa och måtta upp i matburkar till Mille med för att fylla på hans matförråd i frysen. Blev mycket mat till både han och oss.

Redan 18 var plutt trött och gnällig så det blev att bada honom. Gröt och sedan nattinatti. Imorgon är en ny dag med fart och fläng :-)

En annan ska måla lite innan man kastar sig ner i soffan för tv-kväll. Så bäst att skynda sig på så man inte missar för mycket av programmet jag vill se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0